עבור לתוכן

Iriver H340, כדאי?

Featured Replies

פורסם

לקנות מחשב ב 10,000 ש"ח עם מסך 17' CRT.

מה רע בזה?

• תגובות 85
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אולי הייתי צריך להקצין את זה קצת יותר. הכוונה שאתה קונה את החומרה הטובה ביותר שיש - והאמצעי שהכי חשוב בהעברת החוויה שהחומרה מאפשרת (המסך) למשתמש אתה מזניח... אין בזה היגיון.

אתה קונה נגן מדהים שמאפשר לך להנות מטווח עצום של מוזיקה באיכות מדהימה רק מתבקש שתשקיע באותה מידה באוזניות.

פורסם

גם עם MX300 אפשר להנות ממנו

פורסם

באוזניות אני הכי לא מבין בעולם אני קונה פשוט כאלה שנוחות להסתובב איתם אם למישו זה אומר משו Sony MDR-A34

חחחח אני הפסקתי לבדוק איכויות סאונד אני חימושניק במלא אני לא שומע כלום...ויש משו בקשר שלא הכי צריך עוד תוספת בטריות..

הבעיה היחידה שנשאר לי זה ה 30ג'יגה ולא 40 על המחשב שלי יש 20 ג'יגה של שירים שמחקתי מתוך זה כי אין לי עוד מקום בהרד דיסק..

מקסימום נחכה לגרסת 60 ג'יגה של X5L ....באסה אם זה יהיה יקר טילים...

פורסם

לפי ההיגיון... אם 20 עולה 1800 ו30 2000 (לפי באג) אז יעלה בערך 2600 (בהנחה שעל כל 10 ג'יגה מוסיפים 200 שקל) אבל אני מאמין שיהיה קצת פחות

פורסם

גירסאת ה60 ג'יגה לא מתוכננת בדגם "L" מכייוון שההארד דיסק הגדול ישמין את המכשיר ולא מתוכננת עוד סוללה גדולה (דגם "L") שתשמין אותו עוד.

אם כל זה רק שהוא לא עוד ישקול כמו H340.....

פורסם

וואי איזה באסה זה מצאתי גם ב

http://www.iaudiophile.net/news.php

שזה באמת יצא בגרסה רגילה לא "L" והמכיר גם נע על 480 יורו שזה 2688 ש"ח

צריך לחכות עוד זמן...

אז שיוציאו 40 ג'יגה.. ;D

ועוד דבר באירופה המחירים יותר יקרים מהארץ...סתם השוואה של הנרתיק שבארץ הוא 70 שקל עולה 120 שקל באירופה..בכל מקרה עדיף לקנות או באמריקה או בארץ אם ההפרש במחיר לא גבוהה מאמריקה בצורה משמעותית עדיף בארץ בשביל הביטוח..

פורסם

בכל מקרה עדיף לקנות או באמריקה או בארץ אם ההפרש במחיר לא גבוהה מאמריקה בצורה משמעותית עדיף בארץ בשביל הביטוח..

הפרש המחירים ענקי :

שם : 300 דולר.

פה : 2000 שקל.

פורסם

ההפרש בין ארה"ב לארץ ענק

אבל בין אירופה לארץ (אם בכלל קיים הפרש) אז הוא ממש קטן

פורסם

אם אני לא טועה לפי המחיר בבריטניה אתה יכול לדעת כמעט בדיוק מה יהיה המחיר בארץ

פורסם

אפילו פחות מבריטניה

לא בכל אירופה זול יותר מבארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים