פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים H340 הוא טובאבל X5L יותר טובאתה פשוט לא יכול להסביר למה,פשוט רעש ,זה הכל.הדבר היחיד שהוא יותר טוב בוא זה הUSB OTG,ואולי העיצוב,שזה עניין של טעם.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים יש לו את כל התכונות של ה-H3XX ויותר.הוא יותר יפה...(אבל בוא נעזוב את זה).הוא יותר קטן.וזמן הסוללה שלו די מדהים...אני לא מבין על מה הויכוח X5L עדיף.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מסך איכותי יותרנרתיק עריסה שלט בסיסי אוזניות איכותיות 10GB יותר מתקן לסוללות של עד 40-50 שעות נגינה תמיכה לא רשמית בעברית ומשהו Rockbox.org שכנראה יביא להרבה זה.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים עומר תראה אמרו לך כבר כמה פעמים להשוות נגן-מול-נגן זתומרת עזוב ת'באנדל.זה באמת זיון שכל,מזה תעזוב תבאנדל,עם זאת הדעה שלך,תקנה איפוד או משהו.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים חוץ מאוזניות טובות יותר שלט ומטען סוללות ונרתיק אני לא רואה עוד יתרונות של הבאנדל של הH340 על הX5Lאבל...הנרתיק ממש מעאפן לא שווה כלום סתם הופך את המכשיר להרבה יותר שמן ואין הגנה על המסךהשלט בלי מסך לא רואים איזה שיר ישמטען סוללות זה סבבה אבל 35 שעות זה מספיקועריסה... זה סתם נוחותלא יתרון ולא חיסרוןאם הייתי יכול הייתי קונה את הH340 רק עם מטען לחשמל וזהו
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים הנרתיק ממש מעאפן לא שווה כלום סתם הופך את המכשיר להרבה יותר שמן ואין הגנה על המסךמסכים שהוא מאוד מכוער,אבל מעאפן הוא לא,בלי הנרתיק הזה,כנראה שלא היה נשאר הרבה אחרי נפילה אחת,כמו שאני יודע שקרה להמון איפודים של ילדים בשכבה.לדעתי היום לא לשים נרתיק בבאנדל של נגן זה פשע.השלט בלי מסך לא רואים איזה שיר ישתן לאיטונס לסדר לך את השירים,אולי תגע איפה אתה בערך,בשבילי השלט הזה הוא מעל ומעבר,היה לא אחד כזה בידיוק בדיסקמן הישן שהיה לי ואני לא צריך לא צריך יותר מזה,חוצמזה זה עדיף על בלי שלט בכלל.מטען סוללות זה סבבה אבל 35 שעות זה מספיקהייתי עם הX5L יומיים בערך,מחזיק 30 שעות עם שימוש רגיל.לי מספיק גם 10 שעות,אבל יותר אז יותר טוב,ומהמטען סוללות אני מאוד מרוצה,זה שאפשר גם לטעון וגם להשתמש בנגן שימושי מאוד.אם הייתי יכול הייתי קונה את הH340 רק עם מטען לחשמל וזהואוזניות?שוב,עם כזאת דעה עדיף לחשוב לכיוון האיפוד.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מה עכשיו ITUNES קשור?מה הקשר לIPODאני מתכוון שאם הייתי יכול לקנות H340 בלי כל התוספות שלו ומחיר בהתאם הייתי מעדיף (בניגוד לאייפוד שעולה כמו הH340 ומגיע כמעט בלי כלום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.