פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים היי חברים , וווא כמה זמן לא כתבתי פה.. הפסקתי להתעניין, אולי אני עוד אחזור, מי יודע=) חשבתי על לקנות את הנגן הנ"ל, חשוב לי: נפח איכסון גדול - 40 ג"ב. הצגת סרטים, אמנם אחרי המרה אבל שיהיה הצגת תמונות וניגון שירים מן הסתם האם הוא הכי כדאי בשוק כרגע למחיר שאני משלם עליו - 2000 שח?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים יש לך גם את ה IAUDIO X5 ו X5L ואת ה ARCHOS GMINI 400לגבי ההבדלים די.. תריץ פה חיפוש, דובר רבות ואין צורך למחזר מידע...
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה!אוקיי בדקתי הארקוס לא מוצא חן בעייניי, אהבתי את הX5.מה ההבדל בינו לבין הX5L כי ראיתי שבארץ יש רק X5Lהמחיר הוא אותו דבר מה יותר כדאי X5L או H340 עם 10 ג'יגה יותר?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים יש בארץ גם וגם, ההבדל הוא שה X3L מגיע עם 35 שעות בטרייה, אך הוא שוקל / גדול (קצת) יותר...כל אחד ומה שהוא מעדיף... תחפש פה בפורום הבאתי לינק של השוואה אחד לאחד ביניהם, ויש בו הרבה תגובות על השוני ביניהם...
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים לדעתי הX5L טוב יותר מIRIVERבגלל הזמן סוללהבגלל הוידאו (15 FPS לעמות הIRIVER עם 10)בגלל איכות הסאונד
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר טוב עשיתי סקירה עצמית לפי מה האינפורמציה שראיתי וזה מה שקיבלתי: H340 יתרונות: מסך איכותי יותר נרתיק עריסה שלט בסיסי אוזניות איכותיות 10GB יותר מתקן לסוללות של עד 40-50 שעות נגינה תמיכה לא רשמית בעברית ומשהו Rockbox.org שכנראה יביא להרבה חסרונות: עיצוב סביר מימדים מעט גדולים יותר(שמן) OTG1.1 זמן נגינה ללא המתקן 16 שעות וידאו פחות איכותי. 5XL יתרונות: עיצוב יפה יותר קטן יותר דק OTG2 זמן מגינה כפול 35 שעות וידאו יותר איכותי חסרונות: מסך פחות איכותי 10 GB פחות אין תמיכה בעברית אין שלט אין עריסה אוזניות פחות איכותיות. פספסתי משהו? עכשיו תעזרו לי להחליט , דאמיט מה עדיף?!=)
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אני גם חושב שאמרו שיש יתרון מסוים לממשק של H340 ?מה גם שב IAUDIO אין תמיכה בעברית בכלל (ב HXXX יש תמיכה לא רשמית), וגם אי אפשר לדפדף ב IAUDIO לפי ID3 TAGS, רק לפי מגירות (ב HXXX אפשר גם וגם)....הכי טוב אם תוכל ללכת לחנות שיש לה את שני הנגנים (באג?) ולראות אם אתה יכול לנסות אותם....ה ROCKBOX הזה, כשהוא יצא, הוא כנראה יצא לשני הנגנים האלו, כי הם דומים מבחינה טכנולוגית....
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מסך פחות איכותיהמסך איכותי בידיוק כמו של הH340 רק טיפה קטן יותר ב0.2 אינצ'.10 GB פחותזה לא חיסרון במכשיר זה פשוט דיסק קשיח בעל 30 ג'יגה. אם אתה ממלא את כל 40 הג'יגה (!) אז 10 הג'יגה הבדל בייניהם יחסרו לך אך לא יפגעו במכשיר.אין שלטאין עריסהנכון זהו חיסרון בבאנדל אך גם הוא כמו נפח הדיסק הקשיח לא פוגעים באיכותו של המכשיר.אך הם אופציונלים וניתן ליקנותם בניפרד.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים המסך איכותי בידיוק כמו של הH340 רק טיפה קטן יותר ב0.2 אינצ'.המסך של הX5L פחות איכותי מהIRIVER וגם קטן יותר אני מדבר מניסיון והשוואה אמיתית ביניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.