עבור לתוכן

מס' שאלות על מקלדות ועכברים ברמה גבוהה

Featured Replies

פורסם

יש לציין שאני לא מתכנן לקנות כרגע...

ראיתי את הלוגי'טק MX518 ורציתי לדעת אם יש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים שכוללים עכבר ברמה כזאת?

איזה עוד דגמי עכברים לגיימרים קיימים? לא רק של לוג'יטק

ענין נוסף שראיתי שאין הרבה יצרנים של מקלדות ועכברים איכותיים כמו לוג'יטק ומיקרוסופט בארץ. יש עוד חברות שלא שמתי לב אליהן?

האם לסטים האלחוטיים ברמה הגבוהה יש בעיות רציניות לעומת חוטיים? נגיד Delay בתגובה?

לפני כמה חודשים ראיתי איזשהו סט אלחוטי והעכבר היה ממש כבד ולא נוח לשימוש. זה ככה בכל הסטים?

פורסם

יש את ה- Razer diamondback שהוא המתחרה כביכול של הלוג'יטק בגרסת ה- MX'ים ...

פורסם

יש Microsoft על גרסאותיו השונות (ה1.1 וה3.0 הכי פופולריים)

יש את סדרת הMX של Logitech לדורותויה (mx300, mx310, mx500, mx510, mx518) ואת סדרת G שתצא בקרוב (G1, G5).

ויש את Razer, החל מעכבר הגולה Boomslang ועד לDiamondback ובקרוב גם הCopperhead.

חוץ משלוש החברות הנ''ל אין ממש חברות שגיימרים קונים מהן עכברים.

מקלדות משנות הרבה פחות, כל עוד מדובר במקלדת איכותית שלא תתקע לך ברגע שאתה לוחץ על כמה מקשים בו-זמנית אז תסתדר.

אלחוטי האמת אין לי מה להגיד כי לא היה לי סט אלחוטי, וגם לא יהיה לי, דעות קדומות...

עריכה: את הZBoard לא ניסיתי, אבל להשתמש בו עם סט של מקלדת רגילה (כלומר לא איזה מקשים מיוחדים למשחקים או משהו) נשמע מעולה כי אפשר ללחוץ בו-זמנית על עשרה מקשים, שזו כמות מכובדת מאוד.

פורסם

אני עובד עם MX1000 כמה כמה חודשים וזה עכבר לדעתי שמממש את כל הפוטנציאל של עכבר אלחוטי אין DELAY אין כלום...

כל מקלדת USB תעבוד מצוין בכל המשחקים

אם אתה באמת נחוש בקשר לזה תקנה

Zboard מקלדת שטכנית בנויה לגיימרים :)

פורסם

עריכה: את הZBoard לא ניסיתי, אבל להשתמש בו עם סט של מקלדת רגילה (כלומר לא איזה מקשים מיוחדים למשחקים או משהו) נשמע מעולה כי אפשר ללחוץ בו-זמנית על עשרה מקשים, שזו כמות מכובדת מאוד.

להשתמש בעשרה מקשים בו זמנית פרושו להשתמש בכול עשרת האצבעות על מנת ללחוץ עליהם,

1.מי בכלל צריך את זה?

2.מי ישחק עם העכבר?

נ.ב

אני לא בטוח שזה בלתי-אפשרי עם מקלדת פשוטה.

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם MX1000 כמה כמה חודשים וזה עכבר לדעתי שמממש את כל הפוטנציאל של עכבר אלחוטי אין DELAY אין כלום...

הוא כבד? כי הוא נראה קצת גדול

פורסם

הוא כבד? כי הוא נראה קצת גדול

כן,הוא כבד יחסית לMX510 .........בכלל לדעתי עדיף לך ללכת על הRAZAR ,עכבר איכותי בטירוף.........בכללי יש לי אלחוטי של לוגיטק ללא מטען(עם הבטריות המעצבנות שנגמרות תוך יום..... :nixweiss: )ככה שאם אתה הולך על אלחוטי תלך אך ורק על עכבר איכותי עם מטען (כן תתפלאו עדיין מוכרים עכברים אלחוטי ללא מטען :kopfpatsch:)

פורסם

להשתמש בעשרה מקשים בו זמנית פרושו להשתמש בכול עשרת האצבעות על מנת ללחוץ עליהם,

1.מי בכלל צריך את זה?

2.מי ישחק עם העכבר?

נ.ב

אני לא בטוח שזה בלתי-אפשרי עם מקלדת פשוטה.

הרוב המוחלט של המקלדות הרגילות לא תומכות במעבר לשלושה-ארבעה מקשים, מקלדות ישנות במיוחד תומכות בחלקן בחמישה ושישה.

וזה כן משנה, לי לפחות כמישהו שמשחק בזמנו הפנוי CS קרה הרבה עם המקלדת הקודמת שלי (כרגע יש לי logitech media שגם היא בעייתית

אבל לא עם המקשים שאני משחק איתם) שלחצתי על מקש באמצע המשחק והוא פשוט לא הגיב. עשרה מקשים זה אולי מוגזם, אבל מקלדות אחרות

לא מציעות משהו שקרוב לזה.

אפרופו מקלדות ישנות, EnD-Clan למשל משחקים ברובם עם מקלדות לבנות "ענתיקות" מהסיבה שציינתי.

זה משנה מאוד גם לשחקני אסטרטגיה ששמים את כל היחידות והיכולות המיוחדות בbindים...

ושוב, אולי לא צריך עשרה מקשים, אבל הגבול הנוכחי ברוב המקלדות הוא נמוך מדי ויוצר בעיות אצל הרבה אנשים.

זה אפשרי עם מקלדות פשוטות-פשוטות מסוימות, אבל צריך לדעת אילו דגמים ספציפיים וכו' וכו', עם מקלדות של Logitech, Micrsofot ודומיהם

זה לא אפשרי.

נ.ב.

עכבר? תזיז את הכוונת עם מקשי החיצים :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים