עבור לתוכן

יש לי פה מפרט ב6,000 ( כולל מסך LCD ) - מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

^כותרת אומרת הכל

mifrat5rn.jpg

פורסם

אחלה מפרט.

רק במקום הכונן DVD או ה-CD-ROM (לא יודע בדיוק מה זה) יותר כדאי,עדיף ומשתלם לקחת צורב DVD. מומלץ של NEC.

פורסם
  • מחבר

יש בעיה , הצורב DVD הכי זול של NEC ( ובכלל הכי זול שהוא RW ) עולה 255 .

שזה יוצא 100 שקלים חריגה מהתקציב ( זה יצא 6,100 ) :-\

חשבתי אם כבר להשקיע את ה130 שקל הנוספים האלו אז זה יילך על HD , או על עכבר טוב ( MX510 )

פורסם

הצורב DVD עדיף , אני ממליץ שתלך על הצורב DVD ובהמשך תחסוך עוד איזה 100 ש"ח ותקנה את ה- MX-510 ...

זאת המלצתי, תעשה מה שבראש שלך :)

פורסם

אפשר לקחת את הגירסת 300W של המארז, לחסוך כמה עשרות שקלים ולהוסיף אותם לצורב DVD.

פורסם

אבל מה הטעם להציע צורב? זה לא משפר את המחשב עצמו או משהו, אז זה כבר תלוי בו- אם הוא חושב שהוא יצטרך לצרוב דברים או לא. אם הוא לא רוצה צורב סימן שהוא לא צריך, ובאמת עדיף להשקיע קצת בHD ולהגדיל אותו קצת. ועזוב את העכבר , זה פחות חשוב...

פורסם

מה זה ?

KSP העלו את המחיר של הVENICE ב100 שקל מאז שבוע שעבר ?

::)

פורסם

מה זה ?

KSP העלו את המחיר של הVENICE  ב100 שקל מאז שבוע שעבר ?

::)

כן,בזמן האחרון הם מעלים מחירים... ::)

פורסם

הייתי מוריד סטיק של זכרון ומחילף את הרמקולים ,יורד במארז ל 6A19 ומגדיל את הדיסק הקשיח ,ומקלדת ועכבר לוקח של לוגיטק.

פורסם
  • מחבר

להוריד סטיק של זיכרון לא בא בחשבון ,

ורמקולים אני לא צריך להחליף כי לפעמים אני מחבר את הרמקולים למערכת של סוני ( RG330 )

אמממ הגירסא של ה300W שונה רק במתח?

או שגם בגובה ?

פורסם

המארז 6A19 הוא גם קטן יותר הינה המפרט שלו

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1441

תשמע לפי דעתי תשקיע את הכסף במה שאתה יותר צריך אם אתה משתמש יותר בצריבה של DVD או דיסקים בעלי נפח גדול תקנה צורב DVD אבל אם אתה מתקוון לשמור במחשב הרבה דברים בעלי נפח גדול ואתה חושב ש80G לא יספיק אז תגדיל את דיסק קשיח.

על עכבר אתה יכול לקנות יותר מאוחר וזה לא כזה חשוב אתה יכול לקנות כמאט מכול מקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים