פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אחלה מפרט.רק במקום הכונן DVD או ה-CD-ROM (לא יודע בדיוק מה זה) יותר כדאי,עדיף ומשתלם לקחת צורב DVD. מומלץ של NEC.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר יש בעיה , הצורב DVD הכי זול של NEC ( ובכלל הכי זול שהוא RW ) עולה 255 .שזה יוצא 100 שקלים חריגה מהתקציב ( זה יצא 6,100 ) :-\חשבתי אם כבר להשקיע את ה130 שקל הנוספים האלו אז זה יילך על HD , או על עכבר טוב ( MX510 )
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים הצורב DVD עדיף , אני ממליץ שתלך על הצורב DVD ובהמשך תחסוך עוד איזה 100 ש"ח ותקנה את ה- MX-510 ... זאת המלצתי, תעשה מה שבראש שלך
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אפשר לקחת את הגירסת 300W של המארז, לחסוך כמה עשרות שקלים ולהוסיף אותם לצורב DVD.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אבל מה הטעם להציע צורב? זה לא משפר את המחשב עצמו או משהו, אז זה כבר תלוי בו- אם הוא חושב שהוא יצטרך לצרוב דברים או לא. אם הוא לא רוצה צורב סימן שהוא לא צריך, ובאמת עדיף להשקיע קצת בHD ולהגדיל אותו קצת. ועזוב את העכבר , זה פחות חשוב...
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מה זה ? KSP העלו את המחיר של הVENICE ב100 שקל מאז שבוע שעבר ? : כן,בזמן האחרון הם מעלים מחירים... :
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים הייתי מוריד סטיק של זכרון ומחילף את הרמקולים ,יורד במארז ל 6A19 ומגדיל את הדיסק הקשיח ,ומקלדת ועכבר לוקח של לוגיטק.
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר להוריד סטיק של זיכרון לא בא בחשבון ,ורמקולים אני לא צריך להחליף כי לפעמים אני מחבר את הרמקולים למערכת של סוני ( RG330 )אמממ הגירסא של ה300W שונה רק במתח?או שגם בגובה ?
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים המארז 6A19 הוא גם קטן יותר הינה המפרט שלוhttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=1441תשמע לפי דעתי תשקיע את הכסף במה שאתה יותר צריך אם אתה משתמש יותר בצריבה של DVD או דיסקים בעלי נפח גדול תקנה צורב DVD אבל אם אתה מתקוון לשמור במחשב הרבה דברים בעלי נפח גדול ואתה חושב ש80G לא יספיק אז תגדיל את דיסק קשיח.על עכבר אתה יכול לקנות יותר מאוחר וזה לא כזה חשוב אתה יכול לקנות כמאט מכול מקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.