פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים השאלה בכותרת , הלוחות הם:Gigabyte GA-K8N Ultra-9DFI Infinity nF4 UltraASUS A8Nבתודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מה יש פה לא להבין??מבחינת מחיר, ה-DFI לוקח כי הוא הכי זול..מבחינת פיצ'רים הוא גם לוקח כי יש לו תכונות שאין לאף אחד משני הלוחות האחרים..אני לא מוצא סיבה (חוץ מחוסר מלאי וחוסר סבלנות..) שלא ללכת עליו
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים .מבחינת פיצ'רים הוא גם לוקח כי יש לו תכונות שאין לאף אחד משני הלוחות האחרים..שהם?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אני לא יודע איך הגיגה, אבל מבין השנים האחרים ה DFI בעניים עצומות!(כבעלים של שניהם)
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אני לא יודע איך הגיגה, אבל מבין השנים האחרים ה DFI בעניים עצומות!(כבעלים של שניהם)ראית DFI וקפצת אה?זה בכלל Infinity לא LanParty
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים ראית DFI וקפצת אה?זה בכלל Infinity לא LanPartyנכון . לא ראיתי. אבל ממה שהבנתי גם לו יש ביקורות טובות . לא?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים ביקורת אחת וגם היא על ה DFI Infinity Nforce 4שציינו שם שהוא לוח דיי דחוסה Ultra לפי התמונות לא כזהבכל מקרה, ביקורת אחת יש ברשת על הסדרה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.