פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים קודם כל אני חדש פה שמעתי שכולם פה אחלה ועוזרים והכל אז שלום כולםאז ככה קניתי מחשב חדש amd 300 , radeon x800gt 256בתור גימר חיכתי ים זמן למחשב הזה !עכשיו אני לא יודע מה לעשות בקשר למסך אבא שלי רוצה לקנות לי את המסך הזה : sync master 710n זה מסך דק ואמרו לי שמסכים דקים ברובם לא הכי טובים למשחקים .. [אני מהגימרים הכבדים זה חשוב לי]מישהו יכול להגיד לי אם המסך הזה טוב למשחקיםכי אם לא אני יקנה מסך רגיל שטוח לא דק..בקשה תעזרו לי כי היום אני מקבל את המחשב ואני צריך מסך דחוף
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים קראתי עליו ביקורות והא סבבה לגמרה (גם למשחקים) למרות שאין לו חיבור DVIהוא מסך סביר+
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר אחי מה זה חיבור DVI ?ואיפה אני יכול לקרוא ביקורת עליו?אני עוד שעתים הולך לבחור מסך ואני לא יודע מה לעשות אני משתגע............1#@!אני קונה מחשב רק בשביל משחקים ואם הוא לא היה טוב אני ממש יתאכזב..
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים ברור שאם יש לך אפשרות למסך רגיל אז עדיף, זה הרבה יותר איכותי ויותר זול. אבל אם בכל זאת אתה צריך דק אז אתה חייב לקחת עם DVI (זה חיבור דיגיטלי, שחשוב שיהיה)
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר אחי אז אני חושב שאני ילך על מסך רגיל..כאילו את המסך הזה היה לי בדיל טוב אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים..אתה יכול להמליץ לי על מסך רגיל שהוא טוב לא דק. .. ?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים LG F900B אם יש לך מקום בשבילואו ViewSonic G90F+אם אין מקום ל 19 אינץ' אז גםLG F700P / F700B יעשו את העבודה עם יתרון ל P
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים למי שאוהב לשחק עדיף CRT, קשה לי להמליץ על Viewsonic או LG, כי היו לי אכזבות משניהם,אבל אם אתה הולך על LCD של סמסונג, כך 710T - אותו דבר כמו 710N רק עם DVI
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים למי שאוהב לשחק עדיף CRT, קשה לי להמליץ על Viewsonic או LG, כי היו לי אכזבות משניהם,אבל אם אתה הולך על LCD של סמסונג, כך 710T - אותו דבר כמו 710N רק עם DVIהכל תלוי באיזה דגמיםה LG 774FT שלי עדיין מסך מצוין, ועדיף על הרבה מסכים שיש היום בשוק למרות שהוא נקנה לפני יותר מ 4 שנים
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים ואיך זה קשור לפורום מפרטים...?בכל מקרה, הייתי לוקח במקום את אחד המסכים שליאור הציע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.