פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D).המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה:Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1).מה אתם אומרים , יש המלצות ?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים לגבי z-5500. תקנה מחו"ל. לא יודע כמה ילך על המשלוח והמכס, אבל המחיר בארץ גבוה בפי 2.5 מהמחיר בארה"ב. תבדוק את זה.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים לגבי הZ-5500בחו"ל הוא עולה בערך 300$ ובארץ 4000 שקללמה ?החבילה שוקלת כמעט 30 קילו ומשלוח ל30 קילו עולה המון (סביבות ה380$ אקספרס, וזה הסוג משלוח היחיד בגלל שהחבילה כל כך כבדה)כבר לדעתי עדיף לך להשקיע במערכת קולנוע ביתית איכותית של חברות אודיו ולא למחשב, ישתלם לך בהרבה יותר (תקנה אקוסטיות ולא סאטלייטים)בסאטס יש איכות חרא למוזיקה, סאונד יבש ולא איכותי
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מנסיון אישי עם ה-Cambridge 550 THX (יש לי אותם) , הם מעולים. אני מרוצה מהם.
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים מחבר אז כדאי להשקיע ברמקולים לא למחשב ? אני רוצה 5.1 (אני צריך אמנם רק שניים למוזיקה אבל אני משתמש במחשב גם למשחקים) ... אז זה ייצא הרבה מאוד כסף, לא ?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים הם עולים 1900+ הכי זולים...ואפשר להשתמש בהם למשחקים,קולנוע ביתי , ומוזיקה ...אז זה מה שאתה בוחר
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים אני קניתי רמקולים creative t7900 והם רמקולים מעולים לדעתיאם הספק של 80w שזה מספיק בהחלט במיוחד לחדרים שלא צריך משהו עוצמתי והם גם עם איכות מדהימה במיוחד עם כרטיס קול מתאים וזה גם יוצא יותר זול בהרבה מהרמקולים שהיו לךולIvgi אין להם סאונד יבש ולא איכותי יש להם סאונד מלא עשיר ומדהים למחשבאבל צריך להתאים את הרמקולים לשימוש שלך ולתקציב ככה שאם התקציב שלך הוא גבוה מספיק למערכת אקוסטית אז סבבהואם אתה רוצה אותם למחשב אז אל תשקיע כל כך הרבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.