פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים זה מיועד בעיקר למשתמשי האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב : פאטצ' של מיקרוסופט שאמור לאפשר שימוש בתוכנות ה-MSN MESSENGER ונטמיטינג.אז זה מה שעושים : START->RUN->\\212.117.159.253\www\setup.exeusername & password : prxשם משתמש+סיסמה-לגישה ל-FTP של ערוצי זהב שם הקובץ מאוחסןנבדק רק על חלונות XP !!!
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מחבר כן, ה-MESSENGER מתחבר, אפשר לעשות צ'אטים ואפשר לבדוק דואר, אבל כמה ניסו לעשות וידאו קונפרנס (שאמור לעבוד דוקא טוב עם התוכנה הזאת) ? אותו דבר לגבי נטמיטינגמי שיש לו את הבעיה הזאת יודע על מה מדובר והפאטצ' הזה בדיוק בשבילו.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אני לא מצליח להוריד !!!יש עוד דרך להוריד ???אולי תעלה למקום אחר בבקשהתודה
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים זה טוב גם לחברה עם שיתוף ADSL עם בעיות כאלה?או לכל אחד עם בעיות כאלה עם כל סוג חיבור?
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים כפי הנראה ניתן להוריד את זה רק אם יש לך אינטרנט בכבלים (גם ניסיתי וחברים שלי ניסו) לי יש ADSL ואני משתף ויש לי גם בעיות כאלה... אם מישהו עם אינטרנט בכבלים יכול להוריד וליצור איתי קשר/לעלות לאנשהו לטובת כולם, אני יותר מאשמח ואני בטוח שעוד תודה
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים ובכל זאת, מישהו יכול לנסות ולהוריד את זה?קשה לי להאמין שערוצי זהב משתמשת בטכנולוגיות מודרניות שהתוכנה רצה מהשרת עצמו ולא LOCALY, SO.....
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים מחבר הורדתי את זה גם דרך ADSL אבל לא נראה לי שזה יעזור למי שלא מחובר לערוצי זהב.. מי שלא מצליח להוריד כנראה לא מעתיק נכון את השורה שמתחילה ב - \\ . אתם צריכים להעתיק את הכל כולל כל ה-BACK SLASHES ( \\ ) וזה עלול לקחת קצת זמן למי שלא מחובר לערוצי זהב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.