פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים איך אתם לא קולטים שמסתלבטים עליכם אני לא יודע ... (ואגב יש לי פה עוד חשדות לגבי "משתמשים" כביכול ששואלים מלא שאלות דביליות סתם כדי לראות תגובות של אנשים אבל אני אשמור את החשדות שלי לעצמי, מי שקולט קולט ...)
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים בורטון אתה כל הזמן מפיל אותי מצחוק שתהיה בריא ותודה על כל הצחוקים (תארגן משהו יותר טוב בפעם הבאה שיש תראד כזה? )אגב, אוריפ, הכרטיס מסך לא ינוצל ע"י 3000 בצורה טובה, והוצאת את כל המפרט מאיזון בשביל הכרטיס הזה.. וזה למה? אין סיבה שהוא לא יפעל כמו שצריך בכלל לא אמור להיות צוואר בקבוק... (תקנו אותי אם אני טועה)
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים תשמעומפרט כמו האחרון שבא לכאן לא יצא לי לראות כמעט אף פעםזוועתי בצורה מדהימהלא הייתי נותן עליו אפילו 2000 שקל וזה עוד נחמד בגלל שהמעבד שווה 1000
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים על איזה מפרט אתה חושב שאני מדבר?איזה מפרט פה שווה פחות מ 2000 שקל?חוץ מאשר הזוכה שלנו למפרטים הג'נריים עם היחס ביצועים / עלות הכי גרוע שראיתי בחיים שלי?טוב...ץודה לאנשים שרשמו לי דברים למחשב ולא סתםדוד שלי הסתכל ואמר שזה לא משהו והציע לי ככהמסך 5200 הגירסא החדשה המהירה שיותר טובה מהרגילים ומקלדת של מייקרוסופטפנטים 4 החדש עם השבב שעושה את זה יותר מהרדיסקט של 80 שזה מלא מקום לכל הסרטים והשירים ומשחקים (הכל חוקי) גם כל המשחקים החדשיםוגם דיוידי לדיסקים ודיוידי רגיל עכבר עם לייזר...שווה לי עם ליזר או עם עיגול? הליזר מזיק לעינים או עושה סרטן?1000 זכרון חדש גם 4ויכול להיות גם אופיס החדש עם כל התוכנות החדישות ככה יוצא שש אלף גם שבב קול מיוחד שמשולב עם המחשב הכי טב שיש היום בשוקתגידו לי מה אתם חושביםThis isBy FarThe WorstIve Ever Seen
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אהההה זה...חחחחח באתי להסתכל על מפרט מסודר אבל לא מצאתי בגלל זה לא הבנתי... חח
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים מחבר למה אף אחד לא עוזר כמו שצריך או עונה על הסרטן?? זה חשוב מאודד אחוף, אני צריך לסגורואנילא רוצה סתם, במקום לעזור כולם פה עושים קונצים ומחשבנים ולא עוזרים משחקים אותה אי אי אי ומדברים גבוה ולא בגבוה העינייםומאוחר ואני צריך להגיד כבר איזה דברים לשים בפנים ודוד שלי לוקח את ה 6600 גם הגירסא האחרונה שיצאה בסוף אז תעזרו חברים, כי שווה לכם!!!!ופעם הבאה שמישהו גם יקנה מחשב אני גם יעזור לו!!! מבטיח!!
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים טוב אני יעזור לך אבל רק בתנאי שתעזור גם לי כשאני יהיה צריך עזרה!תשמע אחי זה דיי ידוע שמי שיש לו עכבר לייזר חייב אבל חייב ללבוש משקפי שמש עם הגנה אולטרה סגולית כשהוא משתמש במחשב!אז תיקח את זה בחשבון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.