פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל רציתי לדעת אם כדאי לי כרטיסים אחרים של nvidiaלמרות שבאמת והכרטיס הזה הוא מספיק אבל אם כבר אז כברתודה
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר לוח : dfi nforce4 ultra-dמעבד: amd athlon 64bit 3000 939 veniceזכרונות: ocz 512x2 kit performance 400 mhzוזהו בעיקרון
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים הכרטיס של eVGA אמנם מגיע מומהר מהמפעל, אבל זה טריק שיווקי. הליבה אותה ליבה ופוטנציאל האוברקלוק זהה.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים OC from factor לשווקים מסוימים זה לא טריק שיווקי, אומנם כל GT מגיע לתדרים האלו,אבל המון אנשים יעדיפו שזה יבוא באוברקלוק מכוסה באחריות רשמית של החברה, ולא יעזו לעלות MHz אחד מהמהירות המקורית.ה-eVGA מגיע גם עם BattleField 2 שזה "שוס" רציני...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר טוב תודה רבהנראה לי שאני בכל זאת ילך על לדטק כי היא גם חברה מוכרת ואני אוהב את המוצרים שלה
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים טוב תודה רבה נראה לי שאני בכל זאת ילך על לדטק כי היא גם חברה מוכרת ואני אוהב את המוצרים שלה בחירה מצויינת, תתחדש
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים OC from factor לשווקים מסוימים זה לא טריק שיווקי, אומנם כל GT מגיע לתדרים האלו,אבל המון אנשים יעדיפו שזה יבוא באוברקלוק מכוסה באחריות רשמית של החברה, ולא יעזו לעלות MHz אחד מהמהירות המקורית.ה-eVGA מגיע גם עם BattleField 2 שזה "שוס" רציני...וגם הSplinter Cell: Chaos TheoryPrince of Persia: Warrior Withinהם שוס רציני, ובאים יחד עם הלידטק (כן, גם ב GT וגם ב GTX)
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר כן ברורלמרות שאת הנסיך הפרסי שתיים כבר סיימתיאבל עדיין אני לא מסתכל על המשחקים כל כך כמו שאני מסתכל על הכרטיסועל החברה שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.