עבור לתוכן

מחפש מערכת חדשה למחשב (רמקולים + כרטיס קול)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מערכת רמקולים שישמשו כתחליף למערכת קולנוע בייתי (סטריאו) ברמה הגבוהה ביותר.

המערכת מיועדת למוזיקה קלאסית וקלה.

אחרי חיפוש קצר, מצאתי כמה מערכות שאני מתלבט ביניהם:

altec lansing fx6021 2.1 הרמקולים האלה הם thx certified?

creative megaworks 250D 2.1

logitech z2300 2.1

היינו בעצמנו הולכים להקשיב, אבל מערכות מהסוג הזה לא שמים בתצוגה. לכן, על איזה מערכת אתם ממליצים?

בנוגע לכרטיס קול, מכיוון שני לא מבין בתחום הזה, איזה כרטיס קול ישתלב טוב?

פורסם

לדעתי מכל הרשימה הזאת ה

Altec lansing

הם הכי טובים

תקרא ביקורות באתרים שונים לגבי דגמים שונים של רמקולים כי אני לא בטוח לגבי זה

לגבי כרטיס קול, אני אישית הייתי ממליץ על הכרטיס קול שעומד להגיע לארץ בחודש הקרוב (Creative X-fi) כי הוא משלב בתוכו כל מיני טכנולוגיות ש"משפרות" את הסאונד שאתה שומע, הבעיה שהכרטיס יעלה בסביבות ה800 לדגם הכי פשוט עד 2000 שקל להכי מתקדם (למוזיקאים).

אם אתה לא מחפש משהו ברמה כזאת גבוה תלך על (Audiotrak Prodigy 7.1) שהוא הכרטיס אשר ברמה אחת פחות מהX-fi אבל יותר טוב מאודיג'י 2 זד אס, עולה בסביבות ה500, עדיין הייתי ממליץ בחום על האקס פיי אם אתה אוהב מוזיקה באיכות טובה, אני קונה אותו איך שהוא יוצא (מקווה לא לעשות שבת אותו זמן)

פורסם
  • מחבר

audiotrak? בחיים שלי לא שמעתי על החברה הזאת..

אתה בטוח שהכרטיס יותר טוב מהאודיגי' 2 zs?

עריכה:

ה- audiotrak prodigy עולה בסביבות ה- 1000 שקל +...

יקר מדי...

פורסם

אז עדיף לך לחכות לאקס פיי (בחו"ל הפרודיג'י נמכר ב80 דולר, חולרות בארץ)

לא יודע כמה הוא יעלה

אולי שווה לך להזמין מחו"ל

פורסם

לא נראה לי כל כך שכדאי לך לחכות (תקרא את הדיון על הכרטיס הזה, הוא נמצא בפורום בעמוד הראשון). תיקח בארץ אודיופיל 2496 משומש, או שתקנה מחול את הפרודיג'י/אודיופיל2496/אימו0404.

בנוגע לרמקולים, הרמקולים שציינת לא מתאימים למוזיקה קלאסית, יש להם בעיקר באס מנופח, מה שצריך בשביל לקבל צליל "מרשים" ברמקולים למחשב. אני ממליץ לחפש ביד שנייה מגבר סטריאו וזוג רמקולים מדפיים. תקבל באס פחות מפוצץ אבל צליל מאוזן יותר ומתאים יותר למוזיקה קלאסית (כמובן תלוי איפה תחפש).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

זה הקטע, המערכת היא לסבא שלי והוא רוצה רמקולים למחשב. הוא לא רוצה להכנס לכל העסק הזה עם רסיבר רמקולים וכו'...

הוא רוצה רמקולים למחשב שלא יהיו איתם יותר בעיות.

בעיקרון זה אחד משלושת הרמקולים האלה. ולפי מה שהבנתי ה- fx6021 הכי טוב מבין השלושה לפי ביקורות שקראתי.

בנוגע לכרטיס קול, משומש לא בא בחשבון... רק חדש.

פורסם

אז תקנה בחו"ל, תקבל מחיר טוב בהרבה.

מה התקציב שלך לכרטיס?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

600/700 שקל.

פורסם

תזמין מחול את האודיופיל 2496, או את הפרודיג'י. ייצא לך זול ואילו שני כרטיסים מעולים.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים