פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אני מחפש מערכת רמקולים שישמשו כתחליף למערכת קולנוע בייתי (סטריאו) ברמה הגבוהה ביותר.המערכת מיועדת למוזיקה קלאסית וקלה.אחרי חיפוש קצר, מצאתי כמה מערכות שאני מתלבט ביניהם:altec lansing fx6021 2.1 הרמקולים האלה הם thx certified?creative megaworks 250D 2.1logitech z2300 2.1היינו בעצמנו הולכים להקשיב, אבל מערכות מהסוג הזה לא שמים בתצוגה. לכן, על איזה מערכת אתם ממליצים?בנוגע לכרטיס קול, מכיוון שני לא מבין בתחום הזה, איזה כרטיס קול ישתלב טוב?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים לדעתי מכל הרשימה הזאת הAltec lansing הם הכי טובים תקרא ביקורות באתרים שונים לגבי דגמים שונים של רמקולים כי אני לא בטוח לגבי זהלגבי כרטיס קול, אני אישית הייתי ממליץ על הכרטיס קול שעומד להגיע לארץ בחודש הקרוב (Creative X-fi) כי הוא משלב בתוכו כל מיני טכנולוגיות ש"משפרות" את הסאונד שאתה שומע, הבעיה שהכרטיס יעלה בסביבות ה800 לדגם הכי פשוט עד 2000 שקל להכי מתקדם (למוזיקאים).אם אתה לא מחפש משהו ברמה כזאת גבוה תלך על (Audiotrak Prodigy 7.1) שהוא הכרטיס אשר ברמה אחת פחות מהX-fi אבל יותר טוב מאודיג'י 2 זד אס, עולה בסביבות ה500, עדיין הייתי ממליץ בחום על האקס פיי אם אתה אוהב מוזיקה באיכות טובה, אני קונה אותו איך שהוא יוצא (מקווה לא לעשות שבת אותו זמן)
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר audiotrak? בחיים שלי לא שמעתי על החברה הזאת..אתה בטוח שהכרטיס יותר טוב מהאודיגי' 2 zs?עריכה:ה- audiotrak prodigy עולה בסביבות ה- 1000 שקל +...יקר מדי...
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אז עדיף לך לחכות לאקס פיי (בחו"ל הפרודיג'י נמכר ב80 דולר, חולרות בארץ)לא יודע כמה הוא יעלהאולי שווה לך להזמין מחו"ל
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים לא נראה לי כל כך שכדאי לך לחכות (תקרא את הדיון על הכרטיס הזה, הוא נמצא בפורום בעמוד הראשון). תיקח בארץ אודיופיל 2496 משומש, או שתקנה מחול את הפרודיג'י/אודיופיל2496/אימו0404.בנוגע לרמקולים, הרמקולים שציינת לא מתאימים למוזיקה קלאסית, יש להם בעיקר באס מנופח, מה שצריך בשביל לקבל צליל "מרשים" ברמקולים למחשב. אני ממליץ לחפש ביד שנייה מגבר סטריאו וזוג רמקולים מדפיים. תקבל באס פחות מפוצץ אבל צליל מאוזן יותר ומתאים יותר למוזיקה קלאסית (כמובן תלוי איפה תחפש).Anatoli.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר זה הקטע, המערכת היא לסבא שלי והוא רוצה רמקולים למחשב. הוא לא רוצה להכנס לכל העסק הזה עם רסיבר רמקולים וכו'...הוא רוצה רמקולים למחשב שלא יהיו איתם יותר בעיות.בעיקרון זה אחד משלושת הרמקולים האלה. ולפי מה שהבנתי ה- fx6021 הכי טוב מבין השלושה לפי ביקורות שקראתי.בנוגע לכרטיס קול, משומש לא בא בחשבון... רק חדש.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים תזמין מחול את האודיופיל 2496, או את הפרודיג'י. ייצא לך זול ואילו שני כרטיסים מעולים.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.