עבור לתוכן

התלבטות קטנה בקניית מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700.

ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות

כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?

פורסם

שווה לחכות כי חומרה חדשה תצא ברור זכרונות DDR 400 יהיו זולים יותר ויצאו מקוריים ויצאו לוחות KT400 וצפויה אצל אינטל ירידה מאוד מאוד מאוד גדולה במעבדי הפנטיום 4 אם זאת האופציה. שווה לחכות כי תוכל לקנות חלקים יותר חזקים בפחות מחיר.

פורסם
  • מחבר

איזה ירידה מאוד מאוד גדולה צריכה להיות במעבדי INTEL ולמה? לא שמעתי על זה כלום...

פורסם

אני בטוח כי המאמר המסכם באתר בנוגע ל-R300 יוכל לתת לך את המידע בכדי להגיע לתשובה הנכונה מבחינתך.

פורסם

איזה ירידה מאוד מאוד גדולה צריכה להיות במעבדי INTEL ולמה? לא שמעתי על זה כלום...

היתה על זה ידיעה לא מזמן - הם מוזילים מחירים לקראת צאת ה-3Ghz.

אני אומר תחכה.

והכרטיס מסך הזה הולך להיות יקר (מעל 2000 ש"ח זה בטוח, השאלה כמה, אני מהמר על 2500-2700 ככה).

פורסם

אחי כדי מאוד לחכות כי עם תקנה יותר מאחר תקנה רכבי חומרה יותר טובים ומעבד חזק במחיר מוזל כי מחרי המעבדים יורדים עכשיו לקראת סדרה חדשה של עוד מעבדי פנטיום 4.

ויש לי שאלה מהוא סכום המחשב שאתה יכול לקנות!!!!

:hat: :AR15: :AR15: :AR15: :asthanos: :bash::hi::)

פורסם
  • מחבר

6000-6500 שקל בלי מסך

פורסם

בהנחה שהראדון 9700 יעלה 2500 ש"ח ישארו לך רק 4000 ש"ח לשאר המחשב.

מעבד XP1800

לוח 7VRXP

זכרון Trancsend 512mb PC2100 DDR

קול Game Theater XP

הארד דיסק WD 80gb 7200RPM 8mb Cache SE

מארז Tsunami Virgo 350w

צורב Liteon X40

הכל ביחד צריך לעלות איזה 4100 ש"ח..

ניתן כמובן לצמצם להארד דיסק 40gb ולקחת זכרון PC2700.

או לצמצם בכרטיס קול ל-Fortissimo ואז להקצות לדברים אחרים (עכבר, מקלדת, רמקולים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים