עבור לתוכן

קניתי רמקולים לחדר YAMAHA 1000W RMS X2(יש תמונות) !!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל למה לעשות משו כזה לא נעים לאוזניים כאשר יש לו ריצפת בטון וכמות כזאת של צליל פשוט כל פעם קופצת ממנו זה שובר את כל הצליל

כן שובר גם תבית...עם ריצפה אקוסטית הבית לא ישבר?

• תגובות 46
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב תבית אתה תיהיה מבסות מהצליל הוא יהיה נקי

אתה צריך שטיח עם ספוג כמו שיש לי

איזה כייף זה חדר אקוסטי אתה לא תאמין לשינוי בצליל

פורסם

זאת טעות לקנות רמקולים כאלה לחדר..

גם גדולים ולא יפים!

וגם לא ממש פרקטים כי בחיים לא תוכל לנצל אותם.. רק כל פעם שהשמיעה שלך תידפק יותר אתה יכול עוד להגביר.. עד שהבית ישבר בסוף..

יכלת להביא רמקולים יותר איכותיים עם צליל נקי ברמת הווליום שאתה שומע ולא רמקולים של מועדונים

פורסם
  • מחבר

עזוב תבית אתה תיהיה מבסות מהצליל הוא יהיה נקי

אתה צריך שטיח עם ספוג כמו שיש לי

איזה כייף זה חדר אקוסטי אתה לא תאמין לשינוי בצליל

מאיפה קונים את זה יש לך מישו מאיזור הצפון(רצוי קריית שמונה) שעוסק בזה?תן תמספר טלפון...

פורסם

באגסי, תתחדש למרות שהחדר ש'ך לא מתאים לרמקולים כעלה, ובקרוב תראה בעצמך.

פורסם

חחחחחחחחחח צפון לא אחי עם הייתה מרכז אז אני הייתי בא לעשות לך את זה עבדתי בזה אבל צפון אין מישו

ועוד משו מה זה הקבלים הזולים האלו שאני רואה בכל תמונה תחליף דחוף

תגיד אתה מוכר חלקי מחשב ישנים בטח אתה מחליף כל שבוע צור איתי קשר ב איי סי

207884363

אני מנסה לברר לך עם יש מישו בצפון שאני מקיר שעושה דברים כאלה

פורסם
  • מחבר

זאת טעות לקנות רמקולים כאלה לחדר..

גם גדולים ולא יפים!

וגם לא ממש פרקטים כי בחיים לא תוכל לנצל אותם.. רק כל פעם שהשמיעה שלך תידפק יותר אתה יכול עוד להגביר.. עד שהבית ישבר בסוף..

יכלת להביא רמקולים יותר איכותיים עם צליל נקי ברמת הווליום שאתה שומע ולא רמקולים של מועדונים

ניסיתי להביא משו ביתי אין משו ובסטנדרתים שלי תן קישור למערכת יוקרה ניראה על מה אתה מדבר...יש לי סטנדרתים גבוהים מאוד מאוד...

פורסם

במילה אחת JBL

פורסם
  • מחבר

במילה אחת JBL

ראיתי בסקאל אלקטריק כמה מהם נשמעים מצויין אבל לא זה מה שחיפשתי

פורסם

נו תעשה לי טובה סקאל?

אחי יבוא אישי מחול זה מה שיעשה לך תחיים

יש לך חלקי מחשב למכירה?

פורסם

1000 W RMS,למה?כאילו,ברור לך שלעולם לא תנצל את מלוא העצמה שלהם,ועוד של ימאהה - אתה לא מרגיש צביטה קטנה בלב על כל הכסף שבזבזת.

בלי ציניות,אתה פשוט חייב לעבור קורס מזורז שבו תבין(רק על קצה המזלג, אתה יודע) מהו כסף,מה עושים איתו ולמה לעזאזל צריך אותו.

אתה רץ,לבזבז כסף ככה בלי למצמץ,ועוד רץ להראות את זה - אל תתכנן ליהיות מדען טילים(למרות שאם יש לך עוד הרבה כסף תוכל "ללמוד" גם את זה,אחרי שתעבור את הקורס כמובן...)

עכשיו לגביך max payne,עוד פעם אחת אתה אומר JBL :pissed:...(האם השם מקס פיין נובע מכך שעברת התעללויות כילד?והאם מוסרי זה פשוט אירוניה למישהו חסר מוסר?כל זאת ועוד,בת'ראד המפגר הבא...)

פורסם

שב בשושו אין על JBL

לך תישמע BOSE ששוים לזבל

פורסם

תחליף את הקבלים הזולים שיש לך

פורסם
  • מחבר

תחליף את הקבלים הזולים שיש לך

חחחחחחח זולים הכבלים מן המגבר למוניטורים עלו לי 250 שקל לכל אחד...הזמנתי כבל מזהב מהמחשב למיקסר יגיע ביום ראשון מחיר עדיין לא ידועה כי זה הכנה עצמית של כליי זמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים