פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אבל למה לעשות משו כזה לא נעים לאוזניים כאשר יש לו ריצפת בטון וכמות כזאת של צליל פשוט כל פעם קופצת ממנו זה שובר את כל הצלילכן שובר גם תבית...עם ריצפה אקוסטית הבית לא ישבר?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים עזוב תבית אתה תיהיה מבסות מהצליל הוא יהיה נקי אתה צריך שטיח עם ספוג כמו שיש לי איזה כייף זה חדר אקוסטי אתה לא תאמין לשינוי בצליל
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים זאת טעות לקנות רמקולים כאלה לחדר..גם גדולים ולא יפים!וגם לא ממש פרקטים כי בחיים לא תוכל לנצל אותם.. רק כל פעם שהשמיעה שלך תידפק יותר אתה יכול עוד להגביר.. עד שהבית ישבר בסוף..יכלת להביא רמקולים יותר איכותיים עם צליל נקי ברמת הווליום שאתה שומע ולא רמקולים של מועדונים
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר עזוב תבית אתה תיהיה מבסות מהצליל הוא יהיה נקי אתה צריך שטיח עם ספוג כמו שיש לי איזה כייף זה חדר אקוסטי אתה לא תאמין לשינוי בצלילמאיפה קונים את זה יש לך מישו מאיזור הצפון(רצוי קריית שמונה) שעוסק בזה?תן תמספר טלפון...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים חחחחחחחחחח צפון לא אחי עם הייתה מרכז אז אני הייתי בא לעשות לך את זה עבדתי בזה אבל צפון אין מישוועוד משו מה זה הקבלים הזולים האלו שאני רואה בכל תמונה תחליף דחוףתגיד אתה מוכר חלקי מחשב ישנים בטח אתה מחליף כל שבוע צור איתי קשר ב איי סי 207884363אני מנסה לברר לך עם יש מישו בצפון שאני מקיר שעושה דברים כאלה
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר זאת טעות לקנות רמקולים כאלה לחדר..גם גדולים ולא יפים!וגם לא ממש פרקטים כי בחיים לא תוכל לנצל אותם.. רק כל פעם שהשמיעה שלך תידפק יותר אתה יכול עוד להגביר.. עד שהבית ישבר בסוף..יכלת להביא רמקולים יותר איכותיים עם צליל נקי ברמת הווליום שאתה שומע ולא רמקולים של מועדוניםניסיתי להביא משו ביתי אין משו ובסטנדרתים שלי תן קישור למערכת יוקרה ניראה על מה אתה מדבר...יש לי סטנדרתים גבוהים מאוד מאוד...
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר במילה אחת JBLראיתי בסקאל אלקטריק כמה מהם נשמעים מצויין אבל לא זה מה שחיפשתי
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים נו תעשה לי טובה סקאל?אחי יבוא אישי מחול זה מה שיעשה לך תחייםיש לך חלקי מחשב למכירה?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים 1000 W RMS,למה?כאילו,ברור לך שלעולם לא תנצל את מלוא העצמה שלהם,ועוד של ימאהה - אתה לא מרגיש צביטה קטנה בלב על כל הכסף שבזבזת. בלי ציניות,אתה פשוט חייב לעבור קורס מזורז שבו תבין(רק על קצה המזלג, אתה יודע) מהו כסף,מה עושים איתו ולמה לעזאזל צריך אותו. אתה רץ,לבזבז כסף ככה בלי למצמץ,ועוד רץ להראות את זה - אל תתכנן ליהיות מדען טילים(למרות שאם יש לך עוד הרבה כסף תוכל "ללמוד" גם את זה,אחרי שתעבור את הקורס כמובן...) עכשיו לגביך max payne,עוד פעם אחת אתה אומר JBL ...(האם השם מקס פיין נובע מכך שעברת התעללויות כילד?והאם מוסרי זה פשוט אירוניה למישהו חסר מוסר?כל זאת ועוד,בת'ראד המפגר הבא...)
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר יש למישהו הצעות לפרוססור אני קונה ביחד עם הסאב הזהhttp://www.musik-service.de/ProduX/PA/Boxen/Yamaha_CW218_V__Club_Serie_Subwoofer_EN.htm
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר תחליף את הקבלים הזולים שיש לך חחחחחחח זולים הכבלים מן המגבר למוניטורים עלו לי 250 שקל לכל אחד...הזמנתי כבל מזהב מהמחשב למיקסר יגיע ביום ראשון מחיר עדיין לא ידועה כי זה הכנה עצמית של כליי זמר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.