עבור לתוכן

קניתי רמקולים לחדר YAMAHA 1000W RMS X2(יש תמונות) !!

Featured Replies

פורסם
קניתי גם LCD LG 32 אינצ' צריך להגיע יום ראשון אני יביא תמונות המערכת הגברה עלתה לי 11,600

וה LCD 10,000

אתה קנית ? בכסף שלך ??????

• תגובות 46
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה קנית ? בכסף שלך ??????

לאאא תן להסביר אני קניתי ההורים שילמו נו מה אתה לא מכיר...תגידו עכשיו רציתי לישאול כל רמקול מוניטור 1000 וואט RMS כפול 2 אז אני שומע בעוצמה של 1000 או 2000 לא הבתי את זה ממש...???

פורסם

פשוט עצוב- אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים*.

*הכותב מודע לאי קיומו של המושג שניקרא "אלוהים", והאמרה הנ"ל מובאת בצורה מטאפורית בלבד.

פורסם

אני בטוח ששילמת מחיר מאוד יקר לסט-אפ הזה של המע' וכול המסביב אבל תוודא רק שלא תשלם מחיר יקר בהרבה יותר על זה שקנית אותם ( השמיעה שלך ...)

תיזהר ...... זה כמו לתת לבחור שהרגע הוציא רישיון לנהוג על איבו 8 או אימפרזה STI ולהגיד לו " תשמע אם אתה עושה את הזמן הכי טוב אתה מקבל את האוטו" כשהוא מתחרה נגד לואב ...... ( נהג ראלי )

פורסם

RAMMSTEIN MUTER בדסר הזה אני משתין אחי שיחקתה אותה עם הרבה כסף תעשה אקוסטיקה לחדר שטיח לריצפה תיקרה אקוסטית אולי תשפר את האיכות

כי רמקולים כאלו על ריצפת בטון אתה דופק את כל האיכות וזה בדוק

פורסם
  • מחבר

RAMMSTEIN MUTER בדסר הזה אני משתין אחי שיחקתה אותה עם הרבה כסף תעשה אקוסטיקה לחדר שטיח לריצפה תיקרה אקוסטית אולי תשפר את האיכות

כי רמקולים כאלו על ריצפת בטון אתה דופק את כל האיכות וזה בדוק

כן דיברתי עם גיסי הוא מצפה לי תקירות בגבס אתה מאמין שזה יהיה דיי טוב או שצריך תספוג כמו שיש בסטודיו ובאולפנים...אולי אתה יכול להגיד לי אם אתה מבין כמה עוצמה אני שומע כל רמקול 1000 RMS אז אני שומע 2000 או 1000 כפול 2 איך זה הולך המגבר מוציא 1200 כפול 2 (1000 בלי נורת ביקורת CLIP/PEAK) דולקות

פורסם

גבס שווה לתחת

יש תיקרה אקוסטית משו בן זונה של דבר עבדתי בזה לי יש כזאת בחדר

ואתה חייב ליסגור את ריצפת הבטון זה הורג הכל

כן אתה מקבל 1000 על כל ערוץ על כל רמקול אז אתה שומעה 2000

מטורף כל המערכת שלי של JBL

200 שתי רמקולים קידמיים

170 סנטר

150 אחוריים

ואני לא מגיע רעשים שלך אבל יש לי איכות עם סאאב בן זונה ויש לי חדר אקוסטי מיקצועי

אני גם מביא פלזמה עבדתי בקיץ אתם יודעים

פורסם

][ U S A lR ][/\][ אתה אחד האנשים היותר מטומטמים שראיתי בחיים שלי...

אולי תקנה גם F16 ותתחיל לנסוע איתו ברחובות העיר ותשים לו נאון כחול למטה...

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^

אהבתי :xyxthumbs:

פורסם

אני מבין שאתה חדש יחסית(מבחינת זמן הרשמות בפורום) ולא יודע איך דנים בצורה נכונה בפורום.

אם היית קורא את חוקי הפורום הלא כתובים, היית רואה שכתוב שם במפורש:

ירידות על משתמשים אחרים צריכות לבוא אך ורק ברמיזה בלבד, רצוי עם ציניות, תחכום ועם מקום לפרשנות שונה של הנכתב בתור ביקורת לא תוקפנית, על מנת לא להסתבך עם החוקים הכתובים.
פורסם

אם באמת אין מחסור בכסף... היתי בונה כבר משהו הרבה יותר מרשים , נתחיל בחדר (אקוסטי) חדש ... לעזאזל עם החדר נבנה בית חדש !!! גם ככה דוד שלי קבלן  :xyxthumbs:

פורסם

לא משנה מה הוא יעשה אלו לא רמקולים לחדש אין מה לעשות פשוט אין

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחח חזק אהבתי רעיון טוב....קבלו מה מצאתי במחסן של הבית חחחחחחחח ויש לו עוד קו חחחחחחחח

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה? אם הוא אוהב הכל גדול ובעוצמה , שיהיה לו בכיף.. יש סוגים שונים של אנשים .. זה שאתם חושבים שזה דבילי ולא נחוץ עוצמות כאלו זה משהו אחר

אבל פותח הת'ארד צריך להבין שVATים וRMSים לא אומרים הרבה חוץ מזה שהמערכת עוצמתית ורוב האנשים לא מחפשים עוצמה במערכת שהם קונים לבית..

פורסם

אבל למה לעשות משו כזה לא נעים לאוזניים כאשר יש לו ריצפת בטון וכמות כזאת של צליל פשוט כל פעם קופצת ממנו זה שובר את כל הצליל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים