פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים חבר שלי מתקין/רוצה להתקין מחשב ברכב (אל תשאלו למה מסובך). עכשיו הבעיה היא כמו שאתם יודעים שמצבר של רכב הוא 12V וספק של מחשב הוא בכניסה>>220V יציאה>>12V/5V/3.3V עכשיו הוא רוצה לקנות ממיר מתח מ12V ל220V וככה לחבר תספק והקטע שזה יקר בטרוף ממיר מתח של 150W עולה200 שקל+- ממיר מתח של 350W עולה 500 שקל+- ונזכרתי באתר שהיה מישהו שגם שם מחשב באוטו שלו ואני לא מוצא את התרד הזה (עשיתי חיפוש).. ושתי שאלות לכם 1>>הוא (חבר שלי) אומר שאין ספק שנכנס אילו 12V והוא מוציא 12V ואני שואל אם יש חיה כזאת?? 2>>יש לכם רעין איך להסתדר אם החשמל בלי ממירי מתח יקרים?? ;D
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים הי אני גם רציתי לבנות אחד כזה אבל בגלל שיש לי כרטיס אשראי שלא תופס בחו"ל ואני עדין חייל ובלה בלה דחיתי את זה לאחרי הצבא בקשר לספק שלך http://www.opussolutions.com/index.phpהם מיצרים ספקי מחשב שמתחברים למתח ברכב אם אתה מזמין צור איתי קשר אולי נעשה הזמנה משותפת urinka@gmail.com
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אתה יכול לייצב את המתח של המצבר של האוטו ואז יש לך אחלה מקור מתח לכל הרכיבים של המחשב (שרובם או כולם צורכים 12V).
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר ואיך אני מייצב תמתח של המצבר ?? הי אני גם רציתי לבנות אחד כזה אבל בגלל שיש לי כרטיס אשראי שלא תופס בחו"ל ואני עדין חייל ובלה בלה דחיתי את זה לאחרי הצבא בקשר לספק שלך http://www.opussolutions.com/index.php הם מיצרים ספקי מחשב שמתחברים למתח ברכב אם אתה מזמין צור איתי קשר אולי נעשה הזמנה משותפת urinka@gmail.com וכמה עולה ספק כזה?? ו150W זה חלש יחסית
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים עשיתי את זה ממזמןאוף כבר הספקתי לשכוח....דבר איתי באיי סי אני אסביר לך איך אתה עושה את זה ב150 שקל מקסימים ויש לך 400 וואט של כח ברכב..220 וולט כמובן... 67402537עודד
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים עשיתי את זה ממזמן אוף כבר הספקתי לשכוח.... דבר איתי באיי סי אני אסביר לך איך אתה עושה את זה ב150 שקל מקסימים ויש לך 400 וואט של כח ברכב.. 220 וולט כמובן... 67402537 עודד עם תוכאל בבקשה לתת גם הסר קטן פה... יהיה ממש סבבה..
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אם אני לא טועה יש גנרוטור קטן שפשוט נותן מתח של בית נורמלי זה יפתור את כל הבעיות-יש בהום סנטר
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אם אני לא טועה יש גנרוטור קטן שפשוט נותן מתח של בית נורמלי זה יפתור את כל הבעיות-יש בהום סנטר בגודל שיכנס לאוטו? :s05: הא ד"א נתת לי רעיון- אל פסק אבל בנסיעות ארוכות זה יתרוקן...
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים בגודל שיכנס לאוטו? :s05: הא ד"א נתת לי רעיון- אל פסק אבל בנסיעות ארוכות זה יתרוקן... כן זה פועל על בנזין ד"א (אני זוכר ששמו גנרטור מסוג הזה בפיפמיירייד)
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אמרתי כבר הום סנטר שוקל 22 קילו(עמוד ראשון של שבעה ימים של השבת באחרונה)אני לא הייתי מכניס דבר כזה לאוטו של ההורים שלי... ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.