עבור לתוכן

מחשב בתקציב של בין 4000 לבין 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

איזה 400W ? כנראה ג'נרי...לך על משהו איכותי!

ואמרתי לך איזה הארד דיסק...

Hitachi או Samsung

פורסם

למה אתם אף פעם לא ממליצים על WD?? הם היחידים עם SATA2, אולי זה לא כזה משמעותי, אבל עד כדי כך?? תמיד עדיף כבר לקחת את הטכנולוגיה המתקדמת יותר, לא?

פורסם

לא, WD היא ממש לא היחידה עם SATA2 . גם Hitachi , Samsung ועוד משתמשים בטכנולוגיית ה- SATA2 .

ו- "תמיד עדיף כבר לקחת את הטכנולוגיה המתקדמת יותר, לא?" -כאן אתה בעצם נוגד את עצמך, מכיוון ש- Hitachi/Samsung מתקדמים יותר .

פורסם

הספק כוח בסופרנו הוא 400W של Thermaltake

המארז עצמו לא משהו, הספק לא משהו

בקיצור זה צריך החלפה

פורסם

לא, WD היא ממש לא היחידה עם SATA2 . גם Hitachi , Samsung ועוד משתמשים בטכנולוגיית ה- SATA2 .

ו- "תמיד עדיף כבר לקחת את הטכנולוגיה המתקדמת יותר, לא?" -כאן אתה בעצם נוגד את עצמך, מכיוון ש- Hitachi/Samsung מתקדמים יותר .

?!?!?!? מה?? לSANSUNG/ HITACHI יש SATA2?? בחיים לא שמעתי על זה. אני רק יודע שיש להם את הNCQ הזה, זה לא אותו דבר נכון? חוץ מזה שגם בSATA2 יש NCQ, נכון? לא כל כך הבנתי את כל הקטע הזה...

בכל מקרה- תן קישור אחד לארדיסק SATA2 לא של WD, אני רוצה לראות.

פורסם

גם ל Hitachi גם ל Samsung וגם ל WD יש כונני SATA II

וה NCQ זה תכונה אחת של SATA II

יש כוננים של Seagate / Maxtor עם התכונה הזאת בלבד והתכונה נתמכת אך ורק בלוחות שיש עליהם חיבורי SATA II

פורסם
  • מחבר

למה המארז לא משהו? ואם לא משהו אז מה כן?

ולמה לא WD?

פורסם

גם ל Hitachi גם ל Samsung וגם ל WD יש כונני SATA II

וה NCQ זה תכונה אחת של SATA II

יש כוננים של Seagate / Maxtor עם התכונה הזאת בלבד והתכונה נתמכת אך ורק בלוחות שיש עליהם חיבורי SATA II

בסדר הבנתי, אבל תן קישור אחד של ארדיסק SATA2 של SAMSUNG, או כל חברה חוץ מWD. בחיים לא ראיתי כזה

פורסם
  • מחבר

בסדר הבנתי,  אבל תן  קישור אחד של ארדיסק SATA2 של  SAMSUNG, או כל חברה חוץ מWD.  בחיים לא ראיתי כזה

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7048

פורסם

מעניין, באמת פעם ראשונה שאני רואה את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים