פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים בטח שכרטיס לא יישרף מהסיבה הישירה של חוסר הספקהוא יישרף בגלל שהוא לא יודע למנוע ספייקים ונפילות מתח ויותר חשוב קפיצות מתחלא נתקלתי בכרטיס שרוף מחוסר הספק אלא מספק גרוע וברקיםלמעשה יצא לי לראות ביום אחד מעל 80 מחשבים שרופים כמעט לגמרי
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים בטח שכרטיס לא יישרף מהסיבה הישירה של חוסר הספק הוא יישרף בגלל שהוא לא יודע למנוע ספייקים ונפילות מתח ויותר חשוב קפיצות מתח לא נתקלתי בכרטיס שרוף מחוסר הספק אלא מספק גרוע וברקים למעשה יצא לי לראות ביום אחד מעל 80 מחשבים שרופים כמעט לגמרי אני הייתי אחד הקורבנות שסבל מכל הבעיות האלה,כרטיס חדש אחרי יומיים הלך לעולמו
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים כרטיס לא יישרף מחוסר הספק חשמליהוא פשוט לא יעבוד או יעבוד עם ארטיפקטיםהכרטיס שלך נשרף מספייק או קפיצת מתחאו (הכי פחות הגיוני) נפילת מתח
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים שלום לכולם,ספק HEC 300W אמור לסחוב את ה-6600GT (במקרה שלי גם שני כונן CD, צורב, כונן פלופי ודיסק קשיח אחד)?פשוט יש לי גם בעיית ארטיפקטים במשחקי מחשב, ואני צריך לדעת אם הגורם הוא הספק או הכרטיס לפני שאני מחליף/שולח לתיקון. כשפתחתי את המחשב ונגעתי בצלעות קירור של הכ. מסך הן היו פשוט רותחות, הרבה יותר מאלו של המעבד. האם זה אומר שיש בעיה במאוורר של הכרטיס, או שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל?תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים שלום לכולם,ספק HEC 300W אמור לסחוב את ה-6600GT (במקרה שלי גם שני כונן CD, צורב, כונן פלופי ודיסק קשיח אחד)?פשוט יש לי גם בעיית ארטיפקטים במשחקי מחשב, ואני צריך לדעת אם הגורם הוא הספק או הכרטיס לפני שאני מחליף/שולח לתיקון. כשפתחתי את המחשב ונגעתי בצלעות קירור של הכ. מסך הן היו פשוט רותחות, הרבה יותר מאלו של המעבד. האם זה אומר שיש בעיה במאוורר של הכרטיס, או שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל?תודה מראשהטמפ' של ה כ.מסך יותר גבוהה מהטמפ' של המעבד,בגלל זה הסינק של הכרטיס חם יותר...איזה מעבד לוח וזכרונות יש לך?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מעבד: P4 2.6לוח אם: ASUS P4P800 Deluxeזכרון: 2 * GEIL 512MB 3200DDRהגיוני מאוד שהבעיות נגרמות מחוסר מתח, אבל אני לא ממש מבין בתחום הזה אז נחכה לעוד תשובות.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים אם אני אנתק כרטיס PCI אחד שאני לא משתמש בו, וגם כונן CD אחד, יש סיכוי שהבעיה תיפתר?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים welcome to da clubאני עכשיו תקוע ככה עד לקבלת ספק חדש,כנראה שאין לי מספיק מתח... מה שדחף אותי למסקנה הזו שכאשר הורדתי את הOC הביצועים עלו קצת
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים ה Hec 300W AR-T אמור להריץ בסדר גמור את המערכת הזאתוכרטיס PCI וזכרון לא לוקחים כל כך חשמל
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים או בכרטיס עצמואו בתושבתאו איפשהו על הלוח בחיבור ל MCPאו שהכרטיס לא מחובר טובלך תדע מה מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.