עבור לתוכן

הספק שלי מספיק חזק בשביל GEFORCE6600GT?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו

פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא.

תודה מראש! :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הייתי סומך על ספק כזה, אפילו שרשום עליו 500W,

ללא קשר לכרטיס מסך שווה להשקיע בספק איכותי ואמין של חברה עם שם !

פורסם
  • מחבר

תשמע הקטע הוא שקונים לי את הכרטיס כמתנה ליומולדת ואם אני יכול להסתפק בספק שיש לי אז אני מעדיף כי לא נעים לי לבקש גם ספק :nixweiss:

500WATT אתה אומר? זה אמור להספיק לא?

בוא נגיד במקרה הכי גרוע אני מחבר את הכרטיס , מחבר אותו לספק ואם לא מספיק? זה לא יכול לשרוף אותו או משהו נכון?

פורסם

לפי הנתונים הרשומים עם הספק הוא אמור לסחוב את הכרטיס, אבל אינני יודע עם הנתונים שרשומים תואמים את המציאות :nixweiss:

תרשום את המפרט של כל חלקי המחשב, אולי זה יעזור

פורסם

שמע אחי, יש לי 450W קניתי 66GT ולא מספיק וכל המערכת בלאגים מקרטעת..

אז מומלץ מאוד עם כבר קונים משהו חזק להשקיע בספק זה לא חייב להיות בומבסטי אתה מוזמן לבקר בדיוק המרכזי על ספקי כוח אני בטוח שיעזרו לך

פורסם

חח יש לך אותו ספק כמו שלי (ג'נרי לפנים) שאני הבאתי את ה6600GT (בגרסאת הAGP) של דוד שלי ושיחקתי איתו

הוא לא עשה לי בעיות ושיחקתי סאן אנדרס ובטאלפיילד וכו והא סחב כמו גדול

אז אל סתם תוציא כסף שאין לך (כמוני עכשיו) הוא אמור לסחוב

אבל אל תשכח תמיד עדיף ספק אכותי ולכן אם יש לך תקציב אני ממליץ בחום לקנות משהו איכותי

אם אין (כמוני) בערך אז תצפה לטוב ותהנה :smile1: ;D

פורסם

חח יש לך אותו ספק כמו שלי (ג'נרי לפנים) שאני הבאתי את ה6600GT (בגרסאת הAGP) של דוד שלי ושיחקתי איתו

הוא לא עשה לי בעיות ושיחקתי סאן אנדרס ובטאלפיילד וכו והא סחב כמו גדול

אז אל סתם תוציא כסף שאין לך (כמוני עכשיו) הוא אמור לסחוב

אבל אל תשכח תמיד עדיף ספק אכותי ולכן אם יש לך תקציב אני ממליץ בחום  לקנות משהו איכותי

אם אין (כמוני) בערך אז תצפה לטוב ותהנה :smile1: ;D

ספק לא אמור לסחוב.....ספק אמור לתת חשמל לפי כמות הוואטים שמצויינת עליו ומתחים יציבים שיבטיחו פעילות תקינה של המחשב מבלי חשש לקפיצת מתח שעלולה לשרוף חלק אחד או מספר חלקים.ספק גנרי יכול לסחוב 6800GT שנה רצופה ופתאום בבום אחד יכול גם להפיל את כל המחשב.אז לשיקולך. ;)
פורסם

אני....שלא היה נעים לי כבר לבקש יותר כסף קניתי ספק כוח חדש של HEC...חיכיתי חודש והכרטיס היה בצד.

היה לי ספק ג'נרי 300W שלא החזיק את ה6600GT ונשרף ביחד איתו,החלפתי את הכרטיס שמתי אותו בצד עד שאני יצליח לסחוט כסף וקניתי לעת עתה

KSP 400W וכעת אני עם HEC 425W מאוד הצטערתי שקניתי את הספק של KSP ב200 ש"ח... מאוד. לא לקחתי סיכונים.

בהצלחה.

פורסם

לפני שאתה קונה ספק חדש , תבדוק את הערכים ל 12V עם תוכנה כמו ASUSPROBE או MBM... תוריד גם את OCCT ותריץ טסט לראות אם ה 12V יציב...

במידה ובמשך הטסט אין תנודות מעבר ל10% הספק צריך להספיק.

תסתכל גם על הספק מה רשום לגבי הAMPERAGE ל12V. במידה וזה לפחות 15A, זה בסדר. כל זה רשום על המדבקה שעל הספק.

טוב, הסתכלתי שוב על התמונה... נראה שיש לך 18A,זה אמור להספיק.

פורסם

לפני שאתה קונה ספק חדש , תבדוק את הערכים ל 12V עם תוכנה כמו ASUSPROBE או MBM... תוריד גם את OCCT ותריץ טסט לראות אם ה 12V יציב...

במידה ובמשך הטסט אין תנודות מעבר ל10% הספק צריך להספיק.

תסתכל גם על הספק מה רשום לגבי הAMPERAGE ל12V. במידה וזה לפחות 15A, זה בסדר. כל זה רשום על המדבקה שעל הספק.

טוב, הסתכלתי שוב על התמונה... נראה שיש לך 18A,זה אמור להספיק.

גם אם זה נותן ביצועים מספקים, עדיין זה ג'נרי מה שאומר שזה עדיין מסוכן.

ד"א כתוב שם LG Tech , נראה לכם זה קשור לLG הגדולה?

פורסם

ספק לא אמור לסחוב.....ספק אמור לתת חשמל לפי כמות הוואטים שמצויינת עליו ומתחים יציבים שיבטיחו פעילות תקינה של המחשב מבלי חשש לקפיצת מתח שעלולה לשרוף חלק אחד או מספר חלקים.ספק גנרי יכול לסחוב 6800GT שנה רצופה ופתאום בבום אחד יכול גם להפיל את כל המחשב.אז לשיקולך. ;)

גם ספק איכותי ששלמת עליו 700 שקל יכול לסחוב שנה רצופה ופתאום בבום אחד יכול להפיל את כל המחשב

זה עניין של מזל כמו בכל רכיב אלקטרוני, ברור שככל שאתה קונה מוצר יותר טוב (יקר) הרכיבים בו (צריכים להיות) יותר איכותיים, ונכון שרכיבים זולים (ספקים במקרה הזה) שמשתמשים בקבלים סינים זבל יש להם הסתברות גבוהה יותר ליפול, אני רק אומר שהבבום ביום אחד יכול לקרות גם לספק איכותי, שלא תהינה אי הבנות.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי עכשיו היא מה נגיד יקרה אם אני יכניס את הכרטיס והכל והספק לא יספיק אז איך הכרטיס יגיב? ראיתי פה מישהו שאמר שזה שרף לו את הכרטיס , חשבתי אולי אם נגיד זה לא יספיק אז הוא פשוט לא יעבוד אבל ישאר חי או משהו, הדבר האחרון שאני רוצה זה שהוא יעלה בלהבות  :(

כאילו אם אתם אומרים שהתגובה בדרך כלל תהיה שהוא פשוט לא יעבוד אבל יחיה אז סבבה מה יש לי להפסיד אבל אם יש סיכוי שיישרף ...

פורסם

לא יקרה לכרטיס כלום.

ב 2D הכרטיס יעבוד רגיל, במשחקים מקסימום יהיו פריזים או ארטיפקטים...

לא רואה אפשרות של להבות...

נסה רק לחבר לכרטיס מולקס שתזין רק אותו.

פורסם

כמה תסריטים שיכולים לקרות במקרה של חוסר אספקת חשמל לכרטיס:

* המשכה בפעולה כרגיל

* כיבוי של המחשב בפתאומיות

* ארטיפקטים וחוסר יציבות

והוא יכול לשרוף לך את הכרטיס ואת המחשב אבל בלי קשר ישיר לכמות הוואטים שהוא יכול לספק

ד"א של איזה חברה הספק?

פורסם

כמה תסריטים שיכולים לקרות במקרה של חוסר אספקת חשמל לכרטיס:

* המשכה בפעולה כרגיל

* כיבוי של המחשב בפתאומיות

* ארטיפקטים וחוסר יציבות

והוא יכול לשרוף לך את הכרטיס ואת המחשב אבל בלי קשר ישיר לכמות הוואטים שהוא יכול לספק

ד"א של איזה חברה הספק?

?!

אז השריפה תהיה בקשר ישיר למה?

באמת ניתקלת במקרה של כרטיס נשרף בגלל ספק שלא מספק מספיק חשמל?

לא אני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים