עבור לתוכן

איכות הCLUBIN

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי.

עכשיו לענין.

הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה.

ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסית למכירו.

לכן אני מבקש את חות דעתו ממי שבאמת מבין בנושא ובחברה הזו בפרט. מה שאני מחפש הוא נגן בנפח של כ1 גיגה שיהיה קל לתפעול ובעל איכות סאונד טובה ככל האפשר. אני יודע שבשביל איכות סאונד צריך לקנות מהחברות המובילות אבל הם פשוט יקרות מדי. אני מחפש משהו זול בעל איכות סאונד טובה.

אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מקרב לב!

תודה

פורסם

תראה...

אם אתה רוצה משהו סביר ובזול יש לך את הנגנים של סאנדיסק

אבל לפי מה שהבנתי מאנשים שיש להם CLUBINים שגם זה סבבה כמו סאנדיסק

אולי אלה שאמרו שזה טוב זה בגלל שהם לא שמעו IRIVER או IAUDIO (כי יש כאלה שאומרים על ג'נרי שהוא טוב לפני ששמעו מה זה איכות)

לא שמעתי מקלאבין ואני לא יכול להשוות אבל אני מאמין שהם בסדר

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים