פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים הבעיה שלך שאתה מזלזל באנשים ...אנשים לא טיפשים בעיקר יהודים.על יהודי אי אפשר לעבוד כל כך בקלות.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים לאנשים שהשימוש שלהם הוא רק אינטרנט אפשר לשים לוח עם ציפסט פשוט.זה לא ישנה לה אם יש לה VIA או NFORCE.אנשים כאלה מחפשים רק להוריד עלויות ולכן הם יפנו לזול ביותר.
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים לאנשים שהשימוש שלהם הוא רק אינטרנט אפשר לשים לוח עם ציפסט פשוט.זה לא ישנה לה אם יש לה VIA או NFORCE.אנשים כאלה מחפשים רק להוריד עלויות ולכן הם יפנו לזול ביותר. התשובה הכי שפויה שראיתי פה לכל בעלי הטענות . מסקנה : שבבים VIA SIS מעולים לשימוש ביתי OFFICE , אינטרנט , שירים , וגם משחקים . אם הציפסט הוא של VIA או SIS והוא תומך עד 2 גיגה זיכרון ופיצרים מועטים זה אומר שעם כרטיס מסך טוב AGP/PCIE אי אפשר לשחק איתו משחקים ?
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים אני לא מזלזל באף עד שאני לא מבין שהוא צריך זלזול כדי להתעשתושובמאמין זה דבר טוב שיהיהאבל זה עדיין לא הופך דברים לנכוניםאנשים מאמינים שהם ראו את הנביא מוחמד, זה עושה את זה נכון?יש אנשים שמאמינים שאלוהים דיבר איתם, זה עושה את זה נכון?יש אנשים שמאמינים שעוד שנה כל ה"מעבדות מחשבים" קבר והטכנאים הג'נריים יפשטו רגל, זה אומר שזה נכון? לא, אבל אפשר להאמין ולקוות
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים יש אנשים שמאמינים שעוד שנה כל ה"מעבדות מחשבים" קבר והטכנאים הג'נריים יפשטו רגל, זה אומר שזה נכון? לא, אבל אפשר להאמין ולקוות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבטן ... חחחחחחחח .
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים יש אנשים שמאמינים שעוד שנה כל ה"מעבדות מחשבים" קבר והטכנאים הג'נריים יפשטו רגל, זה אומר שזה נכון? לא, אבל אפשר להאמין ולקוות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבטן ... חחחחחחחח . ואם אתה מתעקש אז אני מקווה לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.