פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אתה נורא מזלזל וחבל...אני מתקן לאחד או שניים מחשבים למרות שאני לא איש מחשבים כמוך..וכן יש ציבור ענקי עם מחשבים בעלי תושבות 478 ו 462 ו 370 כמה שקשה להאמין..ושאני מציע להם מחשב חדש הם מסתייגים ומבקשים לשדרג את הקיים ! והסמפרונים שיש ב P1000 ובוואלה שופס נמכרים בכמויות כי אנשים מחפשים מחשב סבבה למשחקים ועבודות דסק ב 1000 ש"ח.לא מכונה למשחקי וידאו..לא אמרתי לרגע ש AMD 939 754 ולוחותיה הם גרועים ! ההיפך ! הם מצויינים ... לרבות עניין הקידוד .אבל למה אני צריך לשלם כל כך הרבה כסף בשביל PCIX ו 64 ביט ?בלי לבאס אולי 20 אחוז ממגזר מחשבי הבית הם לגיימרים 80 % הם בעלי גי'פורס 2 3 4 5 ...תעשו סקר לא יזיק לכם...אם ההפרש בין המעבד של דור 32 לדור ה 64 היה משמעותי ספק אם AMD הייתה מוכרת 64 ביט בכזה קצב.אם XP BARTON 3000 היה 20-40 $ הייתם קונים AMD 64 949 3000 VENICE ב 130 $ ?קשה לי להאמין..אם לוח ומעבד SOCKET A היו עולים 60 - 70 $ למשל XP 3000 + ABIT NF2 אז המצב היה שונה לגמרי.אני לא מזלזלואני מודע היטב למה שהולך בשוקאתה מאמין שלפני כמה ימים הביאו לי פנטיום 2 בסלוט 1 לתיקון?אבל מה תעשה עם מעבד תושבת קבר קבורה ולוח עתיק?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים חח מכרתי לפני כמה ימים פנטיום 3 - SLOT 1 בתדר 550 MHZ . מעבד לא רע לאינטרנט וטיפה שירי מיימון. **אני חייב לציין שהיה ללקוח לפני סלרון 400/66/128 בתושבת 370 PIN .. פחדתי שהוא לא ממש ירגיש בהבדל שהרי הזיכרון המטמון של ה SLOT ONE הוא לא ON DIE .. הבאס 100 והתדר 550 שזה לא הבדלים ענקיים. אבל אחרי כמה ימים קיבלתי ממנו פון "שמע אנחנו מרוצים עד הגג"
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים רואה את ההבדל?אני הייתי צריך לתקן פנטיום 2 כי לבנאדם לא היה כסף לחדשואתה מכרת פנטיום 3
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים וואו "הייתי צריך לתקן" פששש.. הדבר היחיד שקשה בלוחות מהדגם הזה אלה הגימפורים שעל הלוח.. שמע אחי ממש קורס טיס..הרכבתי ותיקנתי 800 מחשבים מהדור הזה אל תעשה מזה מקצוע "קשה". עריכה : אה..ועוד משהו שאני כותב מכרתי זה בעצם הרכבה של לוח+מעבד+זיכרון+דיסק קשיח+מארז לא תיווך ההבדל בינינו שאתה לוקח כסף ומתקן משהו שלא שווה שקל (100-300) ואני במחיר אפסי של 300 ש"ח מוכר פנטיום 3 שלם.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אולי קשה הג'ימפוראבל הרבה יותר נוח להוציא את המעבד מאשר המנופים של הסוקטיםולא עשיתי מזה קורס טיסואם אתה הרכבת ותיקנת 800 מחשבים אז הרסת 2400צריך איזה מינימום של ידע בשביל לעבוד במקצוע כזהבמיוחד כשאתה מתיימר להיות טכנאי ואיש מכירותואתה חי באשליה שבארטון זה מעבד סופרמן
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים יש קצת קינאה בדברייך אבל לצערך לא הרסתי אף מחשב למרות שטובים ממני הרסו זה טבעי עם ניסיון קצת מקלקלים בדרך , פשוט אני אישית לא זכיתי להרוס אחד.מי שיגיד לך שהוא אף פעם לא הסתבך ושהוא הכי טוב בעולם הוא משקר .לפעמים גימפור של דיסק קשיח מעפן כמו קוואנטום יכול לשגע אותך.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אין אצלי קינאהבטח ובטח לא בבנאדם שמחפש לעשות הון תוך כדי שקרים רמיות הטעיות ובורותאני מכיר הרבה "טכנאים" כמוךוהרבה מחשבים שיצאו מ"מעבדות" כמו שלך מגיעים אליי
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים אתה יכול לתת שם של לקוח שלי שהגיע אלייך ? אני אשמח לדעת אני אפילו אפצה אותו במעבד ווילי .
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים ואפילו לקרוא אתה לא יודע :s05: :s05: :s05:אני מכיר הרבה "טכנאים" כמוךוהרבה מחשבים שיצאו מ"מעבדות" כמו שלך מגיעים אלייעכשיו מובן?
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים לא רמזתי לשום דבראני לא רומזאני אומר הכל בפניםוד"א כמעט הגיע אליי לקוח שלךאבל המחשב היה באחריות אז שלחתי אותו בחזרה אליךעוד לפני שידעתי מי אתה בכללעכשיו זה לא יקרה שוב
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מה שהלקוח אמר לי זה שהוא קנה ממישהו בשם בנדה והמעבדת מחשבים נמצאת באיזור ת"אעם הניק הזה והניק הקודם הסקתי שזה אתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.