פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים עד לפני חודשיים היה לי אינטרנט דרך הכבלים, ויכלתי להוריד בביטורנט עד 190~ לפעמים (אם מדובר בטורנט טוב)עכשיו כשעברתי לאינטרנט adsl, עם אותה חבילת מהירות, הביטורנט שלי מוריד מקסימום ב-40-50 ובתוכנות שיתוף אחרות המהירות טובה.יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים להגביל את ה UPLOAD יותר..נראה לי שבכבלים זה 16 וב ADSL זה 12, ככה שהרחוב פס למעלה יותר חנוק..
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר להגביל את ה UPLOAD יותר..נראה לי שבכבלים זה 16 וב ADSL זה 12, ככה שהרחוב פס למעלה יותר חנוק..הגבלתי, זה שיפר אבל עדיין לא כמו המהירות שהיית בכבלים. אולי זה משהו עם ההגדרות?
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים מחבר א) לכמה הגבלת ?ב) באיזה תוכנה אתה משתמש ?הגבלתי ל-5, ניסיתי להעלות מעל זה, כי זה קצת מדי בשביל seeding, אבל זה רק מוריד את המהירות.אני משתמש ב-azureus.
פורסם 2005 בספטמבר 820 שנים נסה להגדיר כך:שלוש שליחות בו זמנית, 8 קילובייט מקסימום מהירות שליחה...והמלצה שלי נסה את התוכנה ביטורנדו.. לדעתי הקליינט הכי מהיר שיש, רק חבל שהוא מתאים להורדה אחת כל פעם...
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר נסה להגדיר כך:שלוש שליחות בו זמנית, 8 קילובייט מקסימום מהירות שליחה...והמלצה שלי נסה את התוכנה ביטורנדו.. לדעתי הקליינט הכי מהיר שיש, רק חבל שהוא מתאים להורדה אחת כל פעם...איפה ב-azureus אני מגביל את מספר האנשים שאני יכול להעלות להם?חיפשתי הרבה בתוכנה וגם במדריך שלהם באתר ולא מצאתי.
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אתה תמיד יכול כשאתה לוחץ על פרטים של הורדה מסוימת לקבוע שם בצד לכמה אנשים אתה שולח ובאיזה קצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.