עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות לאייפוד...

Featured Replies

פורסם

שלום, אני הולך לקנות אייפוד בקרוב,ולחבר שלי יש גם והאוזניות שבאות עם האייפוד ממש גרועות...לפי מה ששמעתי באייפוד, אבל אני לא חושב שהמכשיר גרוע. עכשיו אני לא רוצה שנכנס לדיון הזה של מה יותר טוב האייפוד או האיריבר. אני רק רוצה שמליצו לי על אוזניות שיוציאו את המיטב מהאייפוד ושיהיו נוחות ולא כבדות מדי.. אפילו שאני לא חייב שהם יהו סופר נוחות.

מצאתי את זה : http://www.arigent.co.il/new/products/ProdDtl.asp?Pid=2867 ורציתי גם לדעת אם זה שווה או אם מישהו התנסה בזה ומה הוא אומר .. אבל בכל זאת אני גם רוצה הצעות לאוזניות נפרדות.

אה ועוד דבר אחד אני לא ממש מבין באוזניות, אין לי בעיה להתחיל להבין עכשיו רק אל תחשבו שאני מבין....

הערה : כתבתי את זה אתמול בדיון של האוזניות אבל משום מה אף אחד לא מסתכל עליו, ורק על דיונים חדשים מסתכלים אז אני ממש מצטער אבל אני צריך תשובה ולא עונים לי שם מאתמול...

פורסם

מה שראית באתר זה רק תוסף לאוזניות שאתה מקבל עם האייפוד

זה לא אוזניות בפני עצמם אם אתה רוצההמלצה שלי לך על סנהייזר 550

אוזניות מעולות לא יקרות וסאונד מעולה תוכל לרכוש אותם באתר של מוסיקה 10 .

פורסם

מה התקציב שלך?

(סתם שתדע, עם הH10 אתה מקבל אוזניות מעולות)

פורסם

מה שראית באתר זה רק תוסף לאוזניות שאתה מקבל עם האייפוד

זה לא אוזניות בפני עצמם אם אתה רוצההמלצה שלי לך על סנהייזר 550

אוזניות מעולות לא יקרות וסאונד מעולה תוכל לרכוש אותם באתר של מוסיקה 10 .

מצטרף להמלצה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה התקציב שלך?

(סתם שתדע, עם הH10 אתה מקבל אוזניות מעולות)

K תודה, אני אבדוק את מה שאחד פה המליץ אבל אפשר את האתר שאמרת את הכתובת ?

תקציב משהו כמו 500,זה קצת מדי כדי להוציא את המיטב מהאייפוד ?

וכמה החבילה של ה- H10 עולה כולל כל מה שהיא באה עולה ? והאיכות הסאונד שלה יותר טובה מאייפוד ? כי סרטים לא חשוב לי.

עריכה : ולזה שאמר שזה תוסף לאיפוד אני יודע אבל רציתי לדעת אם הוא באמת משפר משמעותית את האיכות הסאונד של האיפוד שהוא מוציא ממנו את המיטב.

פורסם

האתר הוא music10.co.il

פורסם

K תודה, אני אבדוק את מה שאחד פה המליץ אבל אפשר את האתר שאמרת את הכתובת ?

וכמה החבילה של ה- H10 עולה כולל כל מה שהיא באה עולה ? והאיכות הסאונד שלה יותר טובה מאייפוד ? כי סרטים לא חשוב לי.

עריכה : ולזה שאמר שזה תוסף לאיפוד אני יודע אבל רציתי לדעת אם הוא באמת משפר משמעותית את האיכות הסאונד של האיפוד שהוא מוציא ממנו את המיטב.

שמע אני לא חושב שזה ממש משפר תיקח את הסנהייזר כי כבר יודעים שאלה אוזניות טובות ובתוספת הזאת אף אחד לא שמע אז לא כדי להסתכן
פורסם
  • מחבר

האתר הוא music10.co.il

אוקיי תודה ראיתי התכוונת ל MX 550 ? אני דווקא פחות מעדיף אוזניות כפתור (ככה קוראים להן נכון ?) כי הן לא הכי נוחות וגם אני רוצה המלצה מאוד מישהו לאוזניות האלה אם הוא חושב שהן טובות או לפחות יוציאו את המיטב מהאייפוד.

ואם למישהו יש אוזניות טובות שיציאו את המיטב מהאייפוד והן גם נוחות יותר ולא כפתור אני אשמח לדעת תודה.

פורסם

TOO MUCH

תקנה משהו עד 300

אין סרטים בH10 וכן הוא איכותי יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים