פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לכל אחד יש איזהשהו תחום שאותו הוא הכי אוהב ובו הוא הכי חזק במחשבים ותיהיו אמיתיים אצלי אישית המשחקים שלטו עד גיל 17.נ.בלכל העונים על התשובה האחרונה!!! DOWN DOG
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מערכת סטיאו ממש מתוחכמת !!! היא יודעת לנגן MP3 , ויש לה גם מסך שאני יכול לראות את השירים עליו . הוא לא LCD , אבל הוא מספיק גדול כדי לראות את השם של השיר מהבניין ליד .
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחשב הוא הכלי שבו אני משתמש להפגת שיעמוםותאמינו לי בקיץ אני בן אדם ממש משועמם................
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים הממ....כמעט כל מה שצינת חוץ מגרפיקה ורשתות....הרוב זה אינטרנט ואחריו משחקים :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מה קרה שאף אחד לא מוכן להודות שאחד השימושים שלו במחשבים זה Pr0n? הא?פרון? מה זה פרון? אני לעומת זו משתמש בשביל פורנו ;D
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מה קרה שאף אחד לא מוכן להודות שאחד השימושים שלו במחשבים זה Pr0n? הא?פרון? מה זה פרון? אני לעומת זו משתמש בשביל פורנו ;Dloved :-*אני בעיקר אינטרנט(אתרים מעניינים ופורומים בארץ), קצת UT,Soldat and Taki ברשת, elastomania,dxball2 סתם בשביל הכיף וכשאין מה לעשות אני סתם מדבר באיציק ומוריד פורנו איכותי להנאתי(שזה רוב היום ;D)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.