פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אני מבקש בלי תגובות קיצוניות מידי, סתם אוהב את התמונה הזאת, תודו קצת מפחידה כחו אתגר + פוטושופ וניראה מה ייצא לכם...
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים אם זה היה בחושך אז זה היה דומה קצת לחייזרים ממלחמת העולמותוהנה עוד דוגמא שלא צריך D2X כדי להוציא תמונות טובות אפשר במצלמה של פלאפוןגם(ד"א איזה?)-לא חשוב המצלמה אלא מה שמאחוריה
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים :lol: השמאלי ביותר מזכיר לי את הרובוט מהסרט "תקלה מופלאה" נכון!! חחחחח אהבתי את הסרט הזה
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים דבר אחד מוזר לי בתמונה הזאת... למה יש כל כך הרבה עמודים לצינורות של כיבוי אש?! לא מספיק אחד?? או שזה בטח מקום שיש בו הרבה שריפות ;D
פורסם 2005 בספטמבר 620 שנים מחבר הרבה עמודים עוד אפשר להבין. אבל למה 4 סוגים שונים?... עכשיו כשאני חושב על זה... וואלה... מעניין
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מוטורולה E1000 אחלה איכות...... באיזה מצב זה צולם(אור שמש,בתוך מבנה-משרד,בתוך מבנה-בית,מעונן) ?
פורסם 2005 בספטמבר 720 שנים מחבר אחלה איכות...... באיזה מצב זה צולם(אור שמש,בתוך מבנה-משרד,בתוך מבנה-בית,מעונן) ? שמש עם אני לא טועה, למה גם לך יש פלאפון כזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.