פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים VOODOO לא עובד עם פנטיום 4 בגלל מה בגלל המתח?ואם בגלל המתח אי אפשר להעלות אותו?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים חלק מהלוחות ישרפו, חלק מהם יצפצפו כדי שתוציא את הכרטיס. לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות בנושא.
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר חלק מהלוחות ישרפו, חלק מהם יצפצפו כדי שתוציא את הכרטיס. לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות בנושא.אי אפשר להעלות את המתח? או משהו?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים זה לא קשור למעבד עצמו אלא לצ'יפסט.ה I850 ו I845 לא תומכים בכרטיסי AGP של 3.3V (רק 1.5V).אם לדוגמא משתמשים בלוח עם צ'יפסט של SIS כמו ה 645 או 645DX הם כן תומכים בכרטיסים ישנים.גם יש את הדוגמא של ה NFORCE שהוא צ'יפסט למעבדי AMD שלא תומך בכרטיסים הישנים.רוב הסיכויים שעם הכניסה של צ'יפסטים שתומכים ב AGP X8 כל הצ'יפסטים החדשים לא יתמכו בכרטיסי 3.3V.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים כמו שקומפוננט אמר, אבל גם לא תצליח להכניס את הכרטיס לסלוט בלי קידוח. אי אפשר להעלות מתח, זה פשוט לא מתאים, כמו לדחוף כבל של Lan לשקע טלפון.אבל אתה יכול להישתמש בוודו 4 - זה עובד ב AGPx4, או בPCI .כמו שאמירם אמר - בצ'יפסטים של VIA או של SIS ,או לפחות בחלק מהם (אני לא בטוח) אין בעיה כזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.