עבור לתוכן

מפרט ב10,000 שח - שיניתי מעט את המפרט הקודם, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

המפרט הנוכחי מיועד בעיקר למשחקים ללא OC, עליתי קצת מהתקציב הקודם (10,000 ש"ח) בכדי להוסיף Dual Core ולהכניס יכולת SLI, מה דעתכם? האם יש הצעות לשיפורים? אני מתכוון להזמין בימים הקרובים.

AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2359

Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179

DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 869

NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319

Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 618

Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256Mb Retail Video Card 3489

Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519

Antec TruePower 550W Power Supply 709

Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 449

19` Viewsonic G90F+B Black Flat Monitor 1579

סה"כ 11,089.

פורסם

לדעתי, לא משנה מה התקציב- ממש לא שווה לקחת 7800GTX, ההבדל בינו לבין ה7800GT לא כזה גדול שיצדיק הפרש של 700ש"ח. שניהם יחזיקו לך בערך אותו זמן , אז זה סתם בזבוז. אני מציע להוריד ל7800GT, ואולי לקחת זכרונות יותר טובים, או להוסיף עוד ג'יגה

פורסם

לדעתי להוריד ל 7800GT (פשוט לא משתלם)

והייתי לוקח מארז יותר רציני

ספק משהו בכיוון של OCZ PowerStream 420W / 520W

פורסם
  • מחבר

אגב, אני יודע שזה גבולי לחוקי הפורום - אבל, זה יכל להיות נחמד אם מישהו היה מפרסם רשימה של חנויות מחשב "מקצועיות" באיזור המרכז, אני לא מדבר על המלצות או השמצות (חלילה) אלא רק רשימה של חנויות שמציעות את מגוון הציוד שכולם פה מעונינים בו (לדוגמא - לא רק מארזים גנריים או זכרונות OEM).

אני יודע על לוג'יק, זיגזג וKSP (אם כי לאחרון יש היצע מעט מוגבל), איזה עוד חנויות יש?

פורסם

יש גם את נועה ופנדה.... אבל איך כל זה קשור לנושא????

פורסם

אגב, אני יודע שזה גבולי לחוקי הפורום - אבל, זה יכל להיות נחמד אם מישהו היה מפרסם רשימה של חנויות מחשב "מקצועיות" באיזור המרכז, אני לא מדבר על המלצות או השמצות (חלילה) אלא רק רשימה של חנויות שמציעות את מגוון הציוד שכולם פה מעונינים בו (לדוגמא - לא רק מארזים גנריים או זכרונות OEM).

אני יודע על לוג'יק, זיגזג וKSP (אם כי לאחרון יש היצע מעט מוגבל), איזה עוד חנויות יש?

לוג'יק , נועה , ופנדה.

בKSP אין הרבה מבחר אתה לא תמצא את החלקים שציינת שם.

פורסם
  • מחבר

נועה ופנדה אינן במרכז (בחיפה אם איני טועה), אחד החוקים שהצבתי לעצמי הוא לעולם לא לקנות מחשב בחנות שאינה באיזור מגורי, פעם קניתי מחשב מאיזור רשל"צ וזה היה סיוט לשנע אליהם את המחשב דרך כל הפקקים כשהתעוררו בעיות.

אה, וזה OT, לא ממש קשור לנושא (אבל תגובות נוספות בקשר למפרט יתקבלו בברכה).

פורסם

לוג'יק , נועה , ופנדה.

בKSP אין הרבה מבחר אתה לא תמצא את החלקים שציינת שם.

אפשר בבקשה לקבל לינק לאתרים הללו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים