עבור לתוכן

צריך מגירת מקלדת למחשב

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי שולחן למחשב שלי, אבל זה שולחן יחסית פשוט (לא באיכות, אלא בצורה), בעיקרון זה שולחן 60 על 120 בגובה 176 סנטים

אני צריך מגירה למקלדת ולעכבר כי אם אני עובד עם הגובה הנוכחי של השולחן זה לא נוח ומאוד לא בריא לידיים (ואת זה אפילו אמר האורטופד שלי)

הסתכלתי קצת ומצאתי רק שתי מגירות פלסטיק מאופיס דפוט, יש שם בקושי (אין) מקום גם לפאד THUNDER X-RAY 8 וגם למקלדת.

אם מישהו מכיר מגירות אחרות (בלי יותר מדי בליטות מוזרות, ומספיק גדולות) תשתפו, ואם לא תהיה לי ברירה יהיה נחמד גם אם מישהו שניסה את המגירות של אופיס יגיד מה הוא חושב עליהם

פורסם

לך לנגר ובקש ממנו שיכין לך מגירה. זה יהיה הפתרון הכי מוצלח. אם יש לך ידיים טובות תוכל לרכוש פלטת עץ ומסילות בהום סנטר או אייס ולהרכיס בעצמך.

פורסם

כולה צריך חתיחת עץ גדולה, לחתוך אותה ל-3 חלקים: 2 חלקים שיהיו מחוברים לשולחן ממתחת במאונך וחלק שלישי שעליו יהיו המקלדת/עכבר בצורה מאוזנת על מסילות שאפשר לקנות בהום סנטר או whatever...פשוט מאד :)

אצלי זה ככה בנוי, אם אתה מעוניין במידות המדוייקות - תגיב ואני ארשום ;)

פורסם
  • מחבר

וואלה נשמע הכי טוב, אני אבדוק בהום-סנטר השבוע אני מקווה, מקסימום אני אביא לנגר את המידות שיעשה הכל.

Chevy - רעיון נחמד עם ה3 חתיכות - אבל אני לא רואה סיבה לא לעשות מגירה לכל האורך.

אגב העץ שאנחנו קונים עם הרהיטים זה בעצם עץ מצופה לא ? נגר גם עושה את הציפוי והגימור ?

טוב אז נראה שיש תקווה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים