פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר השנייה הכי טובה לדעתי, תאורה טובה והעכביש "במקום" דווקא התמונה שערכתי הכי הרבה... ;D (מבחינת משחק עם תאורה וכאלה) תגיד... מה היה קורה אם הוא היה קופץ לך על היד? הייתי מביא אותה בסט של יד נפוחה + the inside of an ER... אני לא יודע מה מפחיד יותר : או ברור שהימני...
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים ראשונה מעולה ואחר כך הם מדרדרות עד האחרונה שהרוסה... אבל הראשונה באמת טובה אני איתו
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אם אני הייתי רואה כזה עכביש גדול ומפחיד אני לא הייתי נשאר לצלם אותו..... אני הייתי בורח !
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים זה לא עכביש כל כך גדול חכה שתראה טרנטולה ממרחק איזה עשרים סנטימיטר(בחוות בן אליעזר או איך שלא קוראים לזה)לא הפוך?שמע זה אדם מחיה"א של הזון -זה הכי טוב שיכול להיות(ולפעמים קצת מעורער בנפשו אבל זה כבר משותף כמט לכל הזון)
פורסם 2005 בספטמבר 420 שנים זה לא שהוא מצא את העכביש או שהואנמצא אלא הכוח הדריך אותו מה?? על איזה כוח אתה מדבר?
פורסם 2005 בספטמבר 520 שנים אם אני הייתי רואה כזה עכביש גדול ומפחיד אני לא הייתי נשאר לצלם אותו..... אני הייתי בורח !ואם אני הייתי רואה כזה עכביש גדול אני הייתי מראה לו את הצד השני של הנעל שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.