פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים את ה Creative X-fiאפילו מחיר מוערך של כמה זה יעלה בארץ יהיה טובאני מת לקנות אותויש לי כרגע live 5.1 עם Creative T5400אני רוצה Creative X-fi music extremeוCreative S750מישהו ממליץ על משהו אחר ?נ.ב. מישהו יודע אם ה Audiotrak Prodigy 7.1 יותר טוב מה X-fi ?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים קודם כל מה הצרכים שלך ?והממ אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל קודם כל אני מציע לך לשפר את הרמקולים כי שיפור ניכר בסאונד אתה לא תרגיש (אם בכלל)כמו שתרגיש עם רמקולים חדשים. אבל שוב, הכל תלוי איך תשתמש בכרטיס ומה אתה צריך ממנו.
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים המוצר עוד לא מיובא לארץ.האם מישהו באמת שמע איזה שמועה מתי יתחיל להגיע לארץ המוצר?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר כדי לשמוע מוזיקה ולראות סרטים האיכות של הרמקולים היא טובה קניתי אותם מזמן בגלל זה אני רוצה את הS750 עכשיו
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר תלוי במחיראבל עד 1500 שקל ככה על מה אתה ממליץ ?השימוש למוזיקה ולסרטים ככללאבל יותר מוזיקה
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מחבר קודם כל ה Audiotrak Prodigy 7.1הרבה יותר טוב מהאודיג'י (גם בסאונד וגם ביכולות)ועכשיו גם האקס פיי יצא אז אין סיכוי שאני יקנה את האודיג'י
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים לדעתי הכרטיסים האחרים (הלא מקצועיים) יחטפו מכה קשה עם ה24 ביט קריסטילייזר החדש... אומרים שזה ממש משנה את איכות הסאונד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.