פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אני שוקל להתקין את הפירמוור הקוריאני על הH10 האירופאי שלי, האם זה אפשרי? אם כן, מה הייתרונו/חסרונות בכך?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אני התקנתי...ויש יתרון אחד והוא שהווליום בגרסא האירופאית (צרפתית) מורידה את הווליום בכמעט חצי....אם אתה שומע על 30-40 כל הזמן זה אומר שיש לך גרסא אירופאיצ צרפתית אם לא אז זה בסדר.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר אני התקנתי... ויש יתרון אחד והוא שהווליום בגרסא האירופאית (צרפתית) מורידה את הווליום בכמעט חצי.... אם אתה שומע על 30-40 כל הזמן זה אומר שיש לך גרסא אירופאיצ צרפתית אם לא אז זה בסדר. יש לי את האירופאית שתי שאלות נופת יש לי אלייך, א. העדכון לא מוריד את האחריות, נכון? ב. אתה יכול לתת לי לינק? הסתבכתי מאוד אם הקוריאנית באתר של אייריבר
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים 1. ברור שלא, עדכון מקורי של אייריבר.2. לא לצערי, אני טס לפולין היום ואני די בהכנות עכשיו עוד מעט נוסע לשדה...
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר 1. תודה רבה! 2. דבר ראשון תהנה, איפה אתה תהיה בפולין? דבר שני, לא נורא, אני אנסה להעמיק את הקוריאנית שלי
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אתה לא צריך קוריאנית אתה נכנס לאתר הגלובאלי ואיפה שהפירמוור יש שניים אחד שכתוב EU ואחד שלא...ואני נוסע לנסיעת שואה כזאת לכל המחנות וזה...
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים תעשה ככה... תעדכן קוראנית 2.04 ואז דרך אייריבר+ זה מעדכן לגרסא טובה אוטומאטית.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר תעשה ככה... תעדכן קוראנית 2.04 ואז דרך אייריבר+ זה מעדכן לגרסא טובה אוטומאטית. מצאתי את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.