עבור לתוכן

פשוט בית...

Featured Replies

פורסם

לא כל תמונה חייבת להיות מתוחכמת או עם עריכה או אדריכלות כבדה, לפעמים היא יכולה להיות פשוטה... פשוט בית...

post-2592-1125331693.jpg

פורסם

איפה זה תמונה ממש יפה

פורסם
  • מחבר

שוב, בית הלחם הגלילית, יש שם המון אוצרות ועשרות סגנונות בנייה, מהבנייה הכי נקייה ופשוטה עד לבניינים עתיקים ומפוארים.

השקיעה אגב הייתה רק צ'ופר כאן...

פורסם

תמונה נחמדה מאוד :)

קצת חסרה חדות אולי הייתי אומר?

יש רעשים המורגשים במיוחד בשמיים....

ועוד דבר קטנטן: אולי היה אפשר ללכת קצת אחורה ולהרחיב את הפריים ככה שאפשר היה לראות קצת מהצדדים(בתקווה שהם ריקים)? היה מוסיף הרבה מאוד לדעתי ... :)

פורסם
  • מחבר

חח, בטח שהייתי הולך אחורה, האמת מדובר ב-CROP לתמונה שהייתה רחבה יותר רק עם הרבה גועל בצדדים...

רעש בשמיים ? לא רואה רעש מוגזם... חוסר חדות ? גם לא ממש...

פורסם

רעש בשמיים ? לא רואה רעש מוגזם... חוסר חדות ? גם לא ממש...

אני חושב שהוא מתכוון לנקודות בשמים זה דפקא יפה לדעתי...

פורסם
  • מחבר

נקודות בשמיים? אני יודע מה זה רעש תמונה ואני לא ממש רואה אותו כאן, בטח ובטח לא ברמה שאמורה להציק...

פורסם

השמיים נראים כאילו צבעו אותם בצעי גועש או משהו כזה...

אהבתי את השמיים!

פורסם

שוב, בית הלחם הגלילית, יש שם המון אוצרות ועשרות סגנונות בנייה, מהבנייה הכי נקייה ופשוטה עד לבניינים עתיקים ומפוארים.

השקיעה אגב הייתה רק צ'ופר כאן...

אבל הקיעה נונת לזה גוון מיוחד כי אם תשים לב היא והקודקוד של הבית בערך באותו קוו והיא קצת מתעקמת אז זה בכלל מגניב

פורסם

תמונה יפה מאוד! :xyxthumbs:

פורסם

תמונה נחמדה , לדעתי קצת חשוכה מידי , נראה לי שהוא התכוון לגרעיניות בשמיים ולא לרעש, בכל מקרה לי זה לא מפריע.

פורסם

תמונה נחמדה , לדעתי קצת חשוכה מידי , נראה לי שהוא התכוון לגרעיניות בשמיים ולא לרעש, בכל מקרה לי זה לא מפריע.

רעש וגרעיניות זה לא אותו דבר?!?!

|מבולבל|

וכן, אני רואה הרבה גרעיניות בשמיים וזה ממש מפריע לדעתי :-\

יש סיכוי שאולי היית מנסה "לנקות" את הזבל שחתכת בקרופ עם פוטושופ ואז הייתי משאיר צדדים\שוליים? היה עושה רק טוב לתמונה :)

וכן באמת, טיפונת חשוכה...

פורסם

לא זה לא אותו דבר...

פורסם

תמונה ממש יפה, קבל ח"ח

פורסם

אהבתי, אבל הרעש בהחלט מוגזם. תנסה להעביר ב- Neat Image...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים