עבור לתוכן

זקוק למצלמה דיגטלית ב- 700 שקל

Featured Replies

פורסם

הכוונה שלי שלא חסרות ביקורות רעות על יבואנים קטנים שהתקלקלו לאנשים מצלמות ולא תיקנו להן אותן, כמו הביקורת הנ"ל מזאפ:

תיאור חווית הקנייה:

מחירים טובים, משלוח מהיר, מאוד נחמדים אבל כאשר שלחתי

לתיקון שלא במסגרת האחריות, החזירו לי אותה אחרי חודש

ללא שום טיפול. את המצלמה הבאה כנרא לא אקנה אצלם גם אם

אצתרך לשלם יותר כסף.

מוצר:

מצלמה דיגיטלית A80

נלקח מכאן: http://i.zap.co.il/ratestore.asp?pageInfo=3&searcInput=&siteid=1035&orderby=

עוד ביקורת:

תיאור חווית הקנייה:

במצלמה הראשונה ששלחו לי הפלאש לא פעל. חשדתי שזו מצלמה מחודשת, אך הם טענו שלא. שלחתי להם חזרה והם החליפו באחרת.

לאחר שלושה חודשים גם מצלמה זו מתה. שלחתי אליהם גם אותה, והם הודיעו לי שהיא נפלה, לכן אינה מכוסה באחריות, ושלחו לי את גופתה חזרה.

אדגיש כי המצלמה מעולם לא נפלה, פשוט יום אחד הפסיקה לפעול.

התקשרתי מאז מספר פעמים לברר כמה בערך צריך לעלות תיקון, ובכל הפעמים הבטיחו שהטכנאי יחזור אלי. הוא לא חזר עד היום.

מוצר:

מצחמה דיגיטלית A70

נלקח מכאן: http://i.zap.co.il/ratestore.asp?pageInfo=5&searcInput=&siteid=1035&orderby=

הסיבה העיקרית לכך שדי קשה להם לתקן את המצלמות מאחר שהם לא יבואן רשמי שמקבל חלקים לתיקון מהיצרן...

לזה שכתב שהזכרנות הם ג'נרים כתוב למטה בפירט "כרטיס זיכרון נשלף sd"... ההגיון הבריא אומר ש - sd =sundisk

חח :lol: הרגשת אותי עכשיו מצחוק, SD זה החיבור ומייצרות הרבה חברות כרטיסים מסוג SD. אם החברה היתה נורמלית הם היו כותבים שהוא מיוצר על ידה.

על הכרטיס זכרון יש אחריות כל החיים... ובינינו הסוללות? כמה כבר עולה מטען חדש - נגיד 150 שקל ויש גם עליהן אחריות של שנה....

נכון אבל אתה לא מודע לאפשרויות של סוללות כאלה, נזילות של החומר בתוך המצלמה, התפווצצות שלהן ועוד כמה אפשרויות כאלה...

מה שאתה הצעת לי זה ממש מייקר את כל העסק וזה סהכ בשביל עוד שנה אחת של אחריות על המצלמה...

ממש לא... אתה מקבל גם 5 שנים אחריות על הכרטיס זיכרון של דלתא פילם אם אתה מזמין מ-dealplus כפי שהצעתי לך...

פורסם
  • מחבר

אממ בוא ניראה...

מצלמה 1195

+

זיכרון 180

+

מטען - נגיד 170

כל זה יוצא

1545

נוסיף לזה נרתיק ב- 50 שקל

1600 שקל על מצלמה דיגטלית... חח הגעתי יותר כפול מהתקציב המקורי...

טוב באמת תודה לכולם... אני אביא להורים שלי את האפשרויות ושהם יבחרו מה שהם רוצים !

אחלה פורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים