פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים אני רוצה לעשות את הדבר הבא ותגידו לי אם הוא אפשרי ואם כן אז איך עושים...אני רוצה לעשות קלונינג כאילו שיראו את המחשב גם בטלוויזיה וגם במסך הרגיל (אפשרי)אבל שבמסך הרגיל יראו משהו אחד ובמסך השני משהו אחר (כאילו 2 מחשבים) ושלא יפריע אחד לשנילמשל:במסך הרגיל לגלוש באינטרנטובטלוויזיה לראות סרטכאילו לחלק את התצוגה ל-2 או משהו כזה...אמרו לי שיש את האפשרות בדרייברים של MSI (יש לי GeForce 2 MX 32 Mb 400 של MSI)אבל אי אפשר להוריד דרייברים מהאתר שלהם (אתר דפוק)...האם זה נכון בכלל ???מה לעשות ?תודה !!
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר תנסה את התוכנה ! TV TOOL תוריד מי www.geforcezone.comיש לי אותה... לא מצאתי בה את האפשרות שאני מחפש :\ובאמת יכול להיות שיש אותה בדרייברים של MSI שאותם אני לא יכול להוריד :\
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים זה חלק מהאפשריות בדרייברים הרגילים של nvidiaקוראים לזה nviewאז זה אפשרי ולא צריך שום תוכנה
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר זה חלק מהאפשריות בדרייברים הרגילים של nvidia קוראים לזה nview אז זה אפשרי ולא צריך שום תוכנה וואלה בדקתי ואתה צודק !!! אבלללללללל כמו שהרבה יודעים לא פועל ב- XP האפשרות של TV-OUT (לפחות בג'י פורס) לכן אני משתמש ב- TV-TOOL אבל אם תוכל להגיד לי איך לסדר את הדרייברים הרגילים יהיה פ33ות תודה
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מה?מה זה לא פועל? שהיה לי את הmx400 של אסוס עבד לי כמו גדול הtvout.....על מה אתה מדבר?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר מה?מה זה לא פועל? שהיה לי את הmx400 של אסוס עבד לי כמו גדול הtvout.....על מה אתה מדבר?על Windows XP PRO ????????...כי לי לא ! ולמלא אחרים גם לא...
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר אולי בגלל ששלי זה MSI ?פעל לך סתם ככה ?או שהתקנת דרייברים מיוחדים ?ולמישהו יש להביא לי את הדרייברים של MSI ??????
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר אז אולי תגידו לי בדיוק את ההגדרות ?אני יודע שזה צריך להיות PALו- S-Videoניסיתי את כל ה- PAL ברשימהאבל מה ה- PAL הנכון שצריך לעשות ?
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים את הכרטיס שלך אני לא מכיר ספציפית...... תביא לי אחד של אסוס... : מה שכן תוודא שהדרייבר מותקן טוב ואולי תנסה הסרה והתרנה מחדש הpal נדמה לי צריך להות pal G
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אם כבר מדברים על הנושא הזה אני רוצה בדיוק אותו דבר רק עם כרטיס של ati יותר נכון palit xpertvision radeon8500תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.