עבור לתוכן

710T או 730B

Featured Replies

פורסם

אני צריך מסך LCD 17" שהעומק שלו לא יהיה יותר מ20 ס"מ.

אני רוצה שיראו בו כמה שיותר טוב, פחות חשובה לי מהירות התגובה שלו, אני בקושי משחק משחקים, יש לי כרטיס טוב עם DVI אז אני רוצה DVI.

הבנתי שה730B אותו דבר בדיוק רק שהוא יותר מהיר קצת במהירות התגובה, זה נכון? אין עוד הבדלים?

יש מסך אחר מומלץ יותר? (רציתי לקנות את ה VP171 אבל הוא הרבה יותר יקר והוא גם לא מתאים לי מבחינת הגודל שלו).

תודה לעונים

פורסם

היו על זה הרבה דיונים, אם לא חשובה לך מהירות התגובה לך על ה-710T

כי יש לו אפשרויות כוונון לצדדים ולגובה וזה מאוד נוח.

אם חשובה מהירות התגובה לך על ה-730B אפילו שאין לו PIVOT...

פורסם

ההבדלים בין מהירויות התגובה כמעט ולא מורגשים, אפילו לא במשחקים, אבל לעומת זאת עבודה עם מסך שיש לו PIVOT ולבין מסך שאין לו מורגשת, הרבה יותר נוח לכוון את המסך בדיוק איך שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה שאלתי אם זה ההבדל היחיד, המהירות אולי גם איכות בצבעים וכאלה...כי זה מה שהכי חשוב לי..

פורסם

מטלפון שהרמתי לחיון (היבואנים של סמסונג) הם אמרו לי שהפסיקו לייצר את ה710T ושמה שמוכרים בחנויות היום זה רק עודפים... עדיף ללכת על מסך דור חדש לדעתי מאשר על מסך בן שנה +

פורסם

כן גם אני רציתי לקנות את ה710T אבל לא היה במלאי אז כבר קניתי את ה730B ואני מאוד מרוצה ממנו...

פורסם

מטלפון שהרמתי לחיון (היבואנים של סמסונג) הם אמרו לי שהפסיקו לייצר את ה710T ושמה שמוכרים בחנויות היום זה רק עודפים... עדיף ללכת על מסך דור חדש לדעתי מאשר על מסך בן שנה +

אני דווקא הייתי הולך על ה710t בגלל אפשרות הPivot ה4 מילי שניות האלה לא שנו לך כלום

פורסם

הבעיה היא שלא יוכלו להחליף לך בחדש כי פשוט לא יהיה להם אותו... :nixweiss:

פורסם

בחייאת, תתחילו לעשות search.gif

באחריות כבר נשאלו כל השאלות האפשריות בקשר לצמד הזה.

פורסם

הבעיה היא שלא יוכלו להחליף לך בחדש כי פשוט לא יהיה להם אותו... :nixweiss:

מקסימום יביאו לך 730B ..

פורסם

תגידו, איך ה730B לעומת הAOC LM729(אני יודע את התשובה, השאלה היא בשביל חבר שלי),הAOC הינו 8MS 17" בדומה ל730B...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים