עבור לתוכן

סאונד מגעיל בבורד של ASUS

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שבועות החלפתי לוח אם של AsRock או משהו כזה ללוח ASUS P4P800SE.

הבעיה היא שעל הלוח הזה הסאונד נשמע נורא... הרמקולים מפצפצים והסאב-וופר רועד כמו מייבש כביסה :-\

מישהו עוד נתקל בסאונד חרא בלוחות האלה? או אולי משהו אצלי בהגדרות לא בסדר?

מיואש...

פורסם

גם אצלי שומעים חרא הבאס כזה גבוה עושה חור בראש והמוזיקה מתחלשת ומתחזקת

הלוח אם שלי ASUS P4S800D

פורסם

גם אצלי הסאונד לא משהו בP4S800D אבל זה לא כזה גרוע כו שאתם מתארים את זה

בכל זאת עדיף לקנות כרטיס קול במקום כרטיס אונבורד

פורסם

כרטיס אונבורד לוקח פחות מאמץ מהמעבד מאשר כרטיס קול חיצוני,כרטיס קול בPCI לוקח כמה אחוזים טובים מהמעבד במשחקים.......לעומת האונבורד שלא ......

פורסם

לפני כמה שבועות החלפתי לוח אם של AsRock או משהו כזה ללוח ASUS P4P800SE.

הבעיה היא שעל הלוח הזה הסאונד נשמע נורא... הרמקולים מפצפצים והסאב-וופר רועד כמו מייבש כביסה :-\

מישהו עוד נתקל בסאונד חרא בלוחות האלה? או אולי משהו אצלי בהגדרות לא בסדר?

מיואש...

יש לי לוח בדיוק כמו שלך ושומעים מצוין...

אגב יש לי 2.1 של קריאייטיב

פורסם

יש לי לוח P4P800E-DELUXE

ושומעים סביר+ לא חרא כמו שאתה מתאר

איזה רמקולים יש לך?? אולי תשחק בהגדרות בווינדוס? :smile1: ;D

פורסם

P4P800 SE(ac97)x שונה כמעט לחלוטין מP4S800D (Sound MAX)c שני שבבים אחרים ,לי יש בגיגהבייט את ה ALC-850 RELATEAK ואת הCreative X-Free ושומעים מצויין..........כמובן שזה תלוי ברמקולים שלכם בעיקר,ברגע שתקנו רמקולים אייכותיים תוכלו לקבוע אם הסאונד הוא לא לטעמכם או לא.........

פורסם

P4P800 SE(ac97)x שונה כמעט לחלוטין מP4S800D (Sound MAX)c שני שבבים אחרים ,לי יש בגיגהבייט את ה ALC-850 RELATEAK ואת הCreative X-Free ושומעים מצויין..........כמובן שזה תלוי ברמקולים שלכם בעיקר,ברגע שתקנו רמקולים אייכותיים תוכלו לקבוע אם הסאונד הוא לא לטעמכם או לא.........

מה פתאום :screwy: :screwy: :screwy: יש לי P4p800se עם Sound Max!!!

פורסם

לא לפי X-BIT LABS ..........קראתי היום סיקור על הלוח שלך ..........יכול להיות יש לך את הגרסה החדשה/ישנה

פורסם
  • מחבר

הבאסים שיוצאים מהכרטיס קול על הלוח הזה גבוהים מדיי, ואין שום דרך להוריד את זה... (גם כשה-bassboost מושתק).

אגב יש לי רמקולים 2.1 של Harman Kardon (במכס בארץ רצו לקחת לי עוד 60$ עליהם אז אמרתי להם שזה צנצנות וקערה מאיקאה (זה היה בתוך שקית של IKEA)... הם האמינו ;D

בכל מקרה, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס קול כי דבר ראשון זה באמת מעמיס על המעבד ודבר שני אני כולה שומע כמה שירים ומשחק במשחקים פה ושם.

מה שהכי מעצבן אותי זה שדווקא בלוח הנכה שהיה לי מקודם שמעו מעולה.

פורסם
  • מחבר

מה פתאום :screwy: :screwy: :screwy: יש לי P4p800se עם Sound Max!!!

ב-P4P800 SE אכן יש Sound Max

פורסם

כרטיס אונבורד לוקח פחות מאמץ מהמעבד מאשר כרטיס קול חיצוני,כרטיס קול בPCI לוקח כמה אחוזים טובים מהמעבד במשחקים.......לעומת האונבורד שלא ......

בדיוק הפוך

פורסם

ב-P4P800 SE אכן יש Sound Max

טוב ........אם אתם אומרים.......אני זוכר שהיה רשום שהוא משתמש בAC97 .......כנראה לא ראיתי טוב..... :nixweiss:

בדיוק הפוך

"כן, גם אני הופתעתי לראות שכרטיס ה SoundStorm המובנה משתמש במשאבי המעבד פחות מה Digifire, אשר גורם לירידה של 10fps בביצועים כאשר ישנם 60 קולות במקביל, אך בתקופה בה משחקים בנויים לא רק מתמונה אלא גם מסאונד, ככל הנראה נצטרך לבצע הקרבה שכזו אם אנו רוצים לקבל חוייה מלאה ואמיתית של המשחק, וכפי שכתבתי קודם, כרטיס ה Digifire בהחלט מספק חוייה שכזו, ברמה גבוהה בצורה ניכרת מה SoundStorm הפופולרי.

יחד עם זאת, ההסבר לירידה בביצועים הוא פשוט למדי, שכן ה SoundStorm הוא מעבד סאונד חזק המובנה בגשר הדרומי של nVIDIA ואילו ה Digifire עושה שימוש במעבד של Cirrus Logic אשר נחות מזה של ה SoundStorm, בעיקר כשזה נוגע לניצול המעבד.

ועדיין, יש לזכור שכרטיס ה Digifire מיועד לשוק הבינוני ולכן פשרות כגון איכות (או במקרה שלנו, ניצול מעבד) מול מחיר הן פשוט בלתי נמנעות"

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=digifire4.php

אני לא יודע לגבי אחרים ,יכול להיות שהוא היחיד מהכרטיסים שמנצל את המעבד ויכול להיות גם שלא......

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שעדיף לקנות כרטיס קול וזה ינצל את המעבד פחות מהכרטיס המובנה?

אני אומר לכם, אני מיואש לגמרי... הסאונד אונבורד פשוט מעיק. הטרבל והבאס גבוהים הרבה יותר מדיי, וזה מפצפץ את הרמקולים ומרקיד את הסאב.

כשמכוונים עם אקולייזר אז זה בכלל מעוות את הצליל =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים