פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים מחבר הLANBOY ממש לא יפה ויקר יחסית 560.....ויש כמה דגמים של XSER שלTTוהKANDALF ממש ממש יקר
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים raidmax samurai!!!!!!!!!!!!! מצדיק את המחיר שלו!!!!!!!!!!! פשוט אומנות!!!!!!!
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים שלום לכולם. compman112, מצטער אבל אני יחטוף לך קצת מהתראד מה שאני מחפש הוא פשוט מארז. מארז יפה עד כמה שאפשר, זאת תיהיה מתנת יום הולדת לבן דוד שלי שהוא פריק במודינג וכאלה.. זה ישמח אותו אני בטוח הוא כבר רצה הרבה זמן להתעסק עם מארז שופע יופי ונוצץ.. המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים ZorD יהיה הכי נוח בת'רד חדשCompman112אמרתי ל Pumpk!n להפסיק להמליץ על ה Sopranooren.nkעל מה אתה מדבר?אפשר לחבר ל CM Stacker כל כך הרבה מאווררים שאוויר לא יישאר שם ליותר מחצי דקהיש לך אפשרות לעד 3 120 מ"מ קדמיים120 מ"מ אחורי2 של 80 מ"מ למעלה או למטה מאחורהאפשרות בדלת ל 80 או 92 אם אני זוכר נכון?ומקום ל Cross Flow Fan?יש מארז יותר מאוורר מזה?
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים sababa lior your right, the stacker probebly mops the floor with cases like transformer but please would someone explain to me why the hell does he need a stacker.WHO EVER OPENED THIS THREAD please tell us what the hell your running.AND HOW MUCH MONEY your willing to spend.
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים תגיד איזה מארזים אתה אוהבנפסול את הזבל, הרועשים והסתם שאריות סיניותותבחר ממה שיישארoren.nkאף אחד לא אמר שהוא צריך Stackerרק העברתי נקודה והצעה במכה אחת
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים Compman112 just tell us what you wanna put in that case and how much money you got for it.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אוקיי אז אני שם במעבד הזה את הלוח DFI LanParty UT NF4 SLi-Dשהוא יהיה יפה, מארז לגיימרים כזה, עם אורות ואולי ציורים אם יתאיםהתקציב הוא בערך מארז + ספק איכותי בערך = 600 שקלאם צריך לחרוג באיזה 100 מקסימום (להשתדל שלא אפילו אם אפשר פחות)שהמאווררים יהיו איכותים גם כן (OC למעבד\אולי לכרטיס מסך בעתיד)תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים בהתחשב בעובדה שרק ספק איכותי יעלה בסביבות ה 300+- נשאר 300 שקל למארז ככה שאל תצפה למארז elite. בכל מקרה אחרי ששמענו את התקציב הרבה יותר קל לעזור, הייתי הולך על איזה ספק של Hec והשאר משאיר למארז. (Lior בטח ידע איזה בתקציב שלך) אני מנחש שאם אתה אוהב את המראה כל כך זה יהיה משהו של Raid Max מהפשוטים. בהצלחה עם הקניה.
פורסם 2005 בספטמבר 320 שנים מחבר מעבדAMD 64 3000+ 939 vienceאו אחד יותר טובוכרטיס מסך אני עדיין לא ידוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.