עבור לתוכן

האם כדאי לקנות פד בשביל גיימינג?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני שחקן Counter-Strike, וברשותי העכבר Logitech MX 518 - שאלתי היא, האם כדאי לקנות פד, האם זה יותר טוב לעכבר, לחיישן האופטי שלו? ככה הוא לגמרי בסדר, לא קופץ, עכבר טוב מאד > יש לי שולחן מעץ, אם זה חשוב...

כמה והאם כדאי להשקיע בפד לעכבר בשביל גיימינג?

תודה רבה לעונים!

פורסם

לפי מה שידוע לי פד לא עוזר לאכבר אופטי

אני משתמש רק כי זה יותר נוח...

פורסם

דבר ראשון, תקטין את התמונה שיש לך שם

היא מפריעה, והיא עוברת על חוקי הפורום

שנית,

פאד לא יותר "בריא" לעכבר או משהו כזה, והוא לא יעבוד טוב יותר (או פחות טוב) על פד

עם זאת, התזוזה על פד היא יותר חלקה, ולכן זה יכול להיות עדיף

(כשאתה רוצה להסתובב מהר אתה מעדיף משטח חלק, בשביל שהעכבר יזוז מהר,לא?)

יש הרבה פאדים סתם ב20 שקל, שלא שווים יותר מדי

ויש גם כאלה "מקצועיים" שאמורים להיות ממש טובים, אני לא באמת יודע מה ההבדלים שיש (חוץ מהמחיר)

הפד ה"יוקרתי" היחיד שאני מכיר זה func pad אגב

פורסם

Steelpad QcK

יהיה מצויין

פורסם

פאד מאוד משנה אני לפני שפרשתי קיבלתי בספונסר שיפ steel pad 4d ממש פאד טוב

אם לא הכי טוב ממליץ

פורסם

4D ממש לא הכי טוב S&S יותר טוב ממנו בהרבה וגם לדעתי FUNC יותר טוב ממנו...

תקנה פאד לא רק שזה עוזר לעבר לזוז מהר יותר הוא יותר מדוייק ואין נקודות שהוא לא קולט בהם כמו על שולחן והוא עוזר לשמור על העכבר למטה מלכלוך כמו שתמיד יש על הסקייטז כזה אבק מוזר כזה שמצטבר שם ומחרבש תעכבר אז על פאד זה בחיים לא קרה לי וכמובן אתה תוכל שחק עם העכבר על המיטה על הרגל ואיפה שתרצה בגלל שיש פאד אני ממליץ לך אם אתה יחסית דל תקציב על QCK+

או על FUNC שהוא יותר טוב אבל יותר קטן אם יש לך תקציב גבוהה אז כמובן אפשר ללכת על S&S ותנסה גם את הICEMAT (הוא מזכוכית) אני אישית התלהבתי מהפאד הזה היה לי אותו והוא נשבר יש כאלה שלא אוהבים אז תנסה קודם את הפאדים לפני שאתה קונה כי זה יותר טעם אישי

פורסם

למה QCK+ ולא QCK?

הרי ההבדל היחיד ביניהם הוא הגודל לא?

מי צריך פד בגודל 45*45 :kopfpatsch: לי אישית זה ייקח כמעט חצי שולחן :\

פורסם

כדאי מאוד אם יש לך את הכסף, אולי אין הבדל בדיוק האופטי, אבל יהיה דיוק של תנועה, חלקות התנועה.

זה עולם אחר לגמרי לעומת שולחן או פאד מאופיס דיפו ב15 ש''ח.

אם יש לך 200 ש''ח תקנה S&S

אם יש לך 100 ומשהו תקנה fUnc

ואם יש לך עשרות בודדים תקנה QcK

נ.ב.

S&S הוא הפד הכי טוב שיש בארץ, אומרים שהThunder 9 טוב יותר, אבל הוא עבה יותר, ואי-אפשר להשיג אותו בארץ.

פורסם

יש בפדים האלה משהו מיוחד שהם עולים יותר מכל השאר?

או שזה כמו הרבה דברים אחרים בגלל השם(של החברה)?

פורסם

fUnc הוא הפאד הכי טוב בעולם נקודה.

וגם המחיר שלו מצויין (150 שח בארץ)

אם אתה רוצה את המקום לקנות בו תן לי בפרטי.

פורסם

יש בפדים האלה משהו מיוחד שהם עולים יותר מכל השאר?

או שזה כמו הרבה דברים אחרים בגלל השם(של החברה)?

הם עשויים מפלסטיק איכותי ולא מבד כמו הפאדים בחמש שקל וגם הם לא מחזירים אור בכלל שזה דבר מאדו חשבו שהפאד לא יחזיר בכלל אור... חוץ מQCK שהוא מבד אבל בד איכותי

ויש פאדים כמו פאנק שהוא בא עם מחזיק חוטים שזה אחלה דבר בקיצור צריך לנסות כדי להיבן מה זה בהתחלה תחשוב שזה דפוק אבל אחרי אי אפשר בלי זה...

פורסם

האם ההבדל שווה את המחיר? אני לא בטוח.

האם יש הבדל באיכות? בהחלט יש.

אפילו בין משטח קשיח של 15$ כמו הallsop metal art לבין הsteelpad S&S יש הבדל עצום.

השאלה היחידה היא האם אתה מוכן לשלם את המחיר בשביל ההבדל, עד כמה ההבדל הזה משנה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים