פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים אני עשיתי בדיקת אוןליין של וירוסים ומצא לי 6 וירוסים איך אני מוריד אותם?זה פתח לי חלון כזה מה אני עושה איתו?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר האנטי וירוס לא מוצא כלום רק באון ליין אני מוצא ורק באתר הזה באתר של פנדה לא מצא לי כלום
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים כתוב לך בדיוק מה לעשות...לחפש את השם של הוירוס באתר של סימנטק בשביל למצוא דרכים להסיר אותובכל אופן, הייתי ממליץ לך קודם כל לעשות סריקה באתר של מקפי (mcaffe),הסורק וירוסים שם גם מסיר את הוירוסים, ולא רק אומר לך שהם קיימים (כן, תודה באמת! סימנטק הדפוקים האלה)ואח"כ הייתי מתקין אנטי וירוס יותר נורמלי ממה שיש לך כרגע, אני ממליץ על nod32 שאני משתמש בו ואני מאוד מרוצה ממנו
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר זה לא מצא לי את הוירוסים שנמצאו לי באתר הקודם זה מצא לי אחד שבאתר של נורטון לא מצאו ליאני לא יכול פשוט ללכת לתיקיות שהוא אומר שזה נמצא שם ולעשות על הקובץ delete ?אני גם לא מוצא אותם ב ctrl+alt+del
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים רעיון מהפכני, תכתוב בגוגל את שמות הוירוסים, כל אחד כל פעם, ותראה אם רשום בדף של SYMANTEC איך מורידים אותם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.