פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים כל אוזניות מגבר יעזור להם יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות אבל לכולם זה יעזור (סתכל בסטיקי יש שם חומר על המגברים)
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר כן אבל יש אוזניות שחייבות מגבר שהם לא יעבדו טוב בלי מגבר השאלה שלי אם אני יכול לשמוע באוזניות האלה טוב בלי מגבר
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים ה-SR80 יעבדו בסדר גמוראם יש לך כרטיס קול ממוצע, או נגן נייד סביר.Anatoli.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר ואחי תגיד מה אתה מתכוון כרטיס קול איך מחברים לכרטיס קול מאחורי המחשב?ותגיד אחי יש לי מחשב נייד ומקדימה יש לי שתי כניסות מיקרופון ואוזניות זה לכרטיס קול?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים לא ממש הבנתי את השאלה. אן יש יציאות אוזניות מחברים אליה, מאחורי המחשב מחברים ליציאה של הרמקולים הקדמיים. אם החיבור גדול מדיי, קונים מתאם זה עולה כמה שקלים.Anatoi.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר ואחי יש לי מחשב נייד ובמחשב נייד יש מקדימה 2 חיבורים אוזניות ומיקרופון החיבור של האוזניות זה של הכרטיס קול?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים כן, במחשב נייד אילו הם החיבורים של הכרטיס קול (בניידים הכרטיס מאוד לא מרשימים בדר"כ).Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.