עבור לתוכן

קניית עכבר--צריך דעות הצעות וביקורות

Featured Replies

פורסם

שלום,השבוע סוף סוף אני אקנה עכבר,ויש לי כמה עניינים שעדיין לא ברורים!

קונים לי ת'עכבר ליום הולדת והכי גבוה שישלמו לי וגם אני לא מוכן שיקנו לי ביותר מזה כי זה כבר נחשב ממש בזבוז זה 270 ש"ח

אז במחיר הזה יש בידיוק את MX518 וכעיקרון זה באמת עכבר הגיימינג הטוב ביותר בשוק וזה מה שאני מחפש,עכבר למשחקים

השאלות שלי הם כאלו,האם ההבדל בין 510 לבין 518 הוא באמת גדול ובעל חשיבות והבדל ששוה ת'הפרש של 110 השקלים

כי זה הפרש ממש גדול ואוליי בכלל רצוי להסתפק ב510 ,וגם אוליי בכלל כדאי ריזור ויייפר שנכנס לי בתקציב וגם הוא יכול להיות מספיק

אני משחק משחקיי FPS הרבה וגם אסטרטגיה ככה שאני צריך עכבר טוב

ועוד שאלה זה האם אני יכול ליקנות לעכבר מתאם מיואס בי לPS2 כי אין ליUSB פנוי בכלל כי גם ככה יש לי רק 2 USBבלוח

אז זה ממש חשוב לי לדעת,כדיי שהעכבר אם תואם USB אז שאני אוכל גם להפעיל אותו בPS2 יחד עם כל הפונקציות היחודיות שלו

תודה מראש לעוזרים :hi:

פורסם

בקשר לשאלה השניה, לא יותר פשוט לקנות מפצל USB ?

פורסם
  • מחבר

מפצל USB עולה 50 שקל ומפצל לPS2 עולה 5 שקל וחבר שלי יביא לי אותו אוליי בחינם

פורסם

כידוע למתעניינים, יצאו לא מזמן עכברי גיימינג חדשים עם חיישן אופטי -

Razer Copperhead 2000dpi

Logitech G5 / G7 (Wireless) 2000dpi

אך כמובן זה לא נכנס ממש לתקציב... :nono:

אישית לי יש MX518, לא היה לי מעולם MX510, אבל יש לחברים שלי!

ישנם מספר הבדלים בין MX510 לבין MX518:

1. MX518 פי שניים יותר מדויק, יש לו 1600dpi כשל-MX510 יש 800dpi.

2. ב-MX518 אתה יכול (אפילו בלי התקנת דרייברים) באמצע המשחק להחליף בין רזולוצית הסריקה, מ-400, ל-800 ול-1600 בלחיצת כפתור בלבד! (כאשר הדרייבירים מותקנתים, אתה יכול להגדיר בעצמך באילו קפיצות תרצה הבדלי דיוק.) זה מאד חשוב למשל ל-CS - פתאום אתה שולף צלף, אתה מקטין את ה-dpi והוא זז יותר לאט.

ישנם עוד הבדלים טכניים, אך לא משמעותיים.

אם ההבדל גדול, לדעתי לך על MX510 (עכבר מעולה!), ובהפרש תוכל לקנות פד מצוין (אני לא מבין בפדים, כך שלא אוכל להמליץ לך על משהו... :kopfpatsch: )

בכל אופן, אני ממליץ להתייעץ עוד עם חברי הפורום.

מקווה שעזרתי איכשהו!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עזרת מאוד תודה רבה,אני כנראה באמת אלך על ה518

רק שאלה אחת עדיין לא פתורה,האם יהיו שינויים באיכות וביצעיי העכבר אם אני אקנה לו מתאם ואחבר אותו לPS2??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים