פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני יודע שקיים דיון בנושא הזה... אבל יש בו 200 עמודים!!!!!!!!!!!!לא כדאי לנעול אותו (כדי שאנשים עוד יקראו)ולפתוח אשכול חדש בנושא???ועכשיו לעניין שלי:חברה אני רוצה לקנות ספק...יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי )אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב..המפרט שלי לוח3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב)2 מאווררים 120 מ"מ2 מאווררים 80 מ"ממאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסךבקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCDבקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מUSB - ללוח:מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמלמודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12VHUB - מפצל לעוד 4 כניסות USB + ספק כוחUSB - ל-HUB:הגה של לוגיטקג'וייסטיק אלחוטי של לוגיטקמטען סוללות GP פאוור בנק USBותחשבו על זה שבעדית אני יוסיף צורב דיוידי, אולי עוד מאווררים...הספק שאני רצה לקנות הוא:Thermaltake Silent PurePower 680W Active PFCמה אתם אומרים???
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני אומר שיש אשכול ספקיםואני אומר שהספק הזה סתם יקר ללא פרופורציהבחצי מחיר שלו אפשר להביא ספקים לא פחות טוביםואם אתה מוכן להזמין מחו"ל אז במחיר דומה (כולל משלוח) יש ספקים כמו PCP&C 510W SLI או בלי SLI
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר ואני אומר בוא ותעזור לי...תן לי ספקים אחרים וטובים ובחירים יותר נמוכים (מה רע???)לי חשוב מהספק שלי שהוא יהיה1. שחור2. שקט במיוחד3. כבלים מוסלבים !!!4. חזק חזק חזק (680 אני חושב שזה מספיק חזק)תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים יש לא מעט ספקים שעומדים בדרישות האלהמה הספק אמור להחזיק עליו?והאם אתה מוכן לשקול קנייה מחו"ל ומשלוח?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני אומר שיש אשכול ספקים כל שאלה לגבי ספקי כוח צריכה להיות ממוקמת שם.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.