פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים העיבוד הכבד מוסיף בהחלט, אבל לא במובן שאליו התכוונת, אני משער...נראה יותר כמו בית שלא הייתי רוצה לחזור אליו/לחשוב עליו.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים קו השמים שעשית ממש בולט וקופץ לעין , וגם מה שעשית לעננים ... לא ממש יפה , לפי דעתי .היית מצלם את הבית בשעות הדמדומים ... היית מקבל בכלל אפקט מדהים .סהכ תמונה ממש יפה , משדרת את מה שרצית .אני דווקא קולט מהבית בדידות , קדירות ולא אימה ...
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר העיבוד הכבד מוסיף בהחלט, אבל לא במובן שאליו התכוונת, אני משער... נראה יותר כמו בית שלא הייתי רוצה לחזור אליו/לחשוב עליו. שמח שהנושא עובר גם מול הכורת... ניגוד בין המושג "בית" שהוא משהו חמים שתמיד כייף לחזור אליו לבין הבית המוצג כאן, שאגב גרים בו אנשים
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר קו השמים שעשית ממש בולט וקופץ לעין , וגם מה שעשית לעננים ... לא ממש יפה , לפי דעתי .היית מצלם את הבית בשעות הדמדומים ... היית מקבל בכלל אפקט מדהים .סהכ תמונה ממש יפה , משדרת את מה שרצית .אני דווקא קולט מהבית בדידות , קדירות ולא אימה ...יאבל ידידי, העננים לא היו שם בהתחלה... קו השמיים או כנראה קו המתאר של הבית שדיברת עליו רק חוזק כדי לעשות מעיין "הילה" לבית... התלבטתי הרבה בקשר לשמיים ולעננים אם להוסיף אותם בכלל, ויש עדיין עוד קצת עבודות שיוף קלות, אבל בסוף החלטתי על הרעיון הזה... בהמשך אעלה את התמונה המקורית שאגב מאד חביבה ונעימה...
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני הייתי חוזר לשם בלילה לצלם בחשיפה ארוכה של כמה שניות/דקות עם עננים למעלה 8)עריכה נחמדה, מוזגמת כפי שציינת אבל יחסית מתאימה.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר אני הייתי חוזר לשם בלילה לצלם בחשיפה ארוכה של כמה שניות/דקות עם עננים למעלה 8)עריכה נחמדה, מוזגמת כפי שציינת אבל יחסית מתאימה.בית לחם הגלילית זה רחוק ;Dאכן עריכה מוגזמת, אבל אני חושב שמתאימה, נוצר קצת אוירה של סרטים ישנים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.