פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תגיד לא אמרו שמתקנים את זה ב 939 כאילו בבקר זיכרון? כי זה ממש לא הגיוני ש 754 עובד עם 3 אומנם לאט יותר אבל עובד ו 939 לא....
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר כמו שאמרתי - ננסה.......אני אבדוק את זה בחנות!ואתם מדברים על זה שהמחשב לא יעלה בכלל או שהווינדוס לא יעלה!? - לא הבנתי!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים הבקר של ה FX לא מיוחדמה שהונציה לא מסוגל גם הסן דייגו לא מסוגלוה FX (הנוכחיים) מבוססי סן דייגו
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים וואלה לא שמעתי על זה קודם , אני מנסה להבין את ההגיון ... אם מחברים סטיק יחיד בחיבור השני זה יפעל ? או שאפשר להשתמש בחיבור השני רק אם משתמשים בראשון שעושה איתו דיואל צ'נל?יתכן שברגע שהמעבד מזהה שני סטיקים (על ידי מעגל כלשהו שנסגר בעזרת 2 הסטיקים) הוא עובר אוטומטית למעגל של 128 ביט ואז הוא מנסה לקבל מידע מהסטיק שלא קיים ... שווה לבדוק למה זה.
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תנסה להבין תעשה נסיונות תחזור אלייכי אני עוד לא הבנתי את הרעיון שלך לגמרי
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים המחשב לא יעשה BOOTאני חושב שזה קשור למה שאמרתי בהודעה הקודמת שלישהוא לא יכול לעבוד עם חצי ערוץ (רק במקרה ויש סטיק אחד בודד)לא בדיוק הבנתי למה אבל זה מה שקראתי איפהשהוא
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים לפי מה שאני הבנתי זה פשוט שהוא לא יכול לעבוד בדיול צאנל בערוץ אחד ובסינגל צאנל בערוץ השני זה חייב להיות או דיול צאנל או סינגל צאנל אי אפשר שילוב של שניהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.