פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע....מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו...קניתי מעבד של AMD:3200 Veniceרציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה?אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו'אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד?מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים בעקרון אתה צריך שהדירוג של המעבד שלך יהיה שווה או עדיף גבוהה יותר מהדרישהלמשל נגיד הדרישה של משחק מסוים היא מעבד פנטיום 4 2.4 אז אם יש לך AMD 2400 בעקרון זה אמור להספיקברור שיש כל מיני טכנולוגיות וליבות שונותיותר טובות ואחרות פחות טובות אבל זה כבר לא קשור
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר הבנתי אחי, תודה...אז במילים אחרות אתה אומר שהמעבד שלי שווה ל3.2 של אינטל?אני זוכר שקראתי על המעבד היה כתוב לי אבל 2.0 מגה הרץ אם אני לא טועה..
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים התדר של מעבדי הAMD הוא יותר נמוך (בדגמים שווים)אבל מבחינת שביצועים הם (פחות או יותר) אותו דבר בגלל זה הם שמים להם דירוג כדי שאנשים יוכלו לדעת איזה מעבד מקביל לאיזה מעבד אצל אינטלכן בעיקרון שלך שווה ל 3.2דרך אגב מזל טוב תתחדש על המחשב החדשאתה תאהב אותואיזה היה לך קודם?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר סבבה...תודה רבה!!!עכשיו נסתדר עם כל המשחקים....פשוט לא ידעתי למה הוא שווה ערך!עכשיו נפתרה הבעיהמקודם היה לי מחשב ישן:אינטל פנטיום 4 1.7ג'יפורס 2256 SDRAM40GBעכשיו הרבה יותר טוב....
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים וואללה אחי גם לי היה אותו דבר בדיוק P4 1.6 עם 256 MB מגעילים ואיזה כרטיס ריבה TNT מסריח אתה תרגיש ההבדל ענק!! מקווה שקנית 1GB תהנה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר עכשיו קניתי 3 סטיקים של 512 DDR....בעיקרון אחד מיועד למחשב הישןאבל נראה איך החדש מגיב עם 3 סטיקים רצחניים כאלה... (400 הרץ קאס2.5)אני כבר מת להרגיש את הביצועים...בכל זאת, עכשיו נשא מסך לקנות....פירסמתי אשכול בפורום המתאים, אם בא לך כנס...תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים זה מה שבאתי להגידהוא צריך לשים 4 לא?אני חושב שהוא עובד רק אם יש לו2 סטיקים או 4 סטיקים (לא בטוח תקן אותי אם אני טועה)
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים כן גם עם 1 ברור1,2 או 4דרך אגב יש לוח אם (או מעבד אני לא בטוח במה זה תלוי) שעובד עם 3 סטיקים?כי קראתי איפהשהוא שהלוח אם של AMD עובד ב2 ערוצים וכל ערות יש לו 2 סלוטיםאז היה כתוב שהוא לא יכול לעבוד עם חצי ערוץ אלא אם כן יש רק סטיק אחד משהו כזה אני לא זוכר
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים 3 סטקים יאטו אותך והבוצעים יהיה יותר נמוכים מאשר עם 2 סטיקים. עם אתה רוצה להשקיע בגדול זיכרון עדיף שתלך על 2 של 1GB .
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר בעיקרון אם זה יהיה איטי אני מוציא סטיק אחד ושם במחשב השני בבית...אבל בכל זאת, ננסה...למה זה יאט אותי???לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה 3...ננסה ונודיע לאנשים כאן בפורום...בכל זאת שאני אקבל את המחשב אבקש שיפעילו לי אותו בחנות כבר, כדי לשמוע רעשים מוזרים, שהכל עובד ומחובר טוב, ושהמחשב עובד עם 3 סטיקים.....עדיף!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.