פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה .אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI :DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboardאני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ?1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ?2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ?תודה לעונים....במידה וישנם כרטיסים ספציפים שרק איתם ניתן לעבוד ב SLI והכרטיס אותו אני רוצה לא תומך בטכנולוגיה זאת אני יוותר על רעיון ה SLI .
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אני אומנם לא מומחה בנושא, אבל אני אשפוך את מעט הידע שיש לי...עד כמה שידוע לי, לוח תומך SLI לא חייב לעבוד בSLI,אלא יכול לעבוד רק עם כרטיס אחדבנוסף, הכ. מסך הזה אינו תומך SLI, שים לב, רק כרטיסים של Nvidia תומכים SLI(כרטיסים של ATI תומכים במשהו אחר שנקרא crossfire)
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אני אומנם לא מומחה בנושא, אבל אני אשפוך את מעט הידע שיש לי...עד כמה שידוע לי, לוח תומך SLI לא חייב לעבוד בSLI,אלא יכול לעבוד רק עם כרטיס אחדבנוסף, הכ. מסך הזה אינו תומך SLI, שים לב, רק כרטיסים של Nvidia תומכים SLI(כרטיסים של ATI תומכים במשהו אחר שנקרא crossfire)1. בינתיים, רק סדרת X800 (לא כולל בינתיים את ה GT (אני חושב)) וסדרת X850 תומכות CF, ובשביל זה אחד הכרטיסים יהיה חייב להיות כרטיס מיוחד הגרוס בפני רבים ככרטיס MASTER.
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים טוב לא יודע מה זה ה- SLI הזהכן זה ההודה- SLI הזה הוא ההודעכשיו תוקפים אותו
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר אל תרכוש לוח SLI אם אתה לוקח כרטיס של ATI.איזה כרטיסים כן תומכים בטכנולוגיה זאת ( דגמים ) ?איזה לוחות תומכים בטכנלוגיית ה CF ?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים כרטיסים התומכים ב SLI:6600 על סוגיו, 6800 על סוגיו וגם 7800 על סוגיולוחות אם התומכים ב CrossFire:כאלה עם צ'יפסט Radeon Xpress 200 CF Editionכרגע אין כאלה בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.