פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים ממתי ה398 הוא IPOD? הוא לא, אבל ברגע שאתה מעדכן את גירסת המכשיר לגרסה של המוטורולה E1 (שעוד לא יצא בעולם) יש לך Itunes בפלאפון ואתה מעביר שירים גם דרך אייטונס(התוכנה של האייטונס מזהה אותו לחלוטין) והרי יש לך אייפוד עם AAC +כל הפורמטים הנתמכים ע"י האייפוד ותמיכה של עד 192 BITRATE אם לא היית במפגש אז פספסת כי הראתי לכמה אנשים שם את הגרסה הזאת...........בכל זאת יש לי עכשיו עברית בITUNES
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים האות מם סופית לא מסתדרת לי ועדיין האייטיונז מכבה תמחשב אחרי שמנתקים תאייפוד.מה עושים ? והאות אלף ושין חלשות כזה ולא ברורות..
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים לפי מה שאני יודע, לא בוצעו מבדקים על כל הנגנים, אלא רק על דור שלישי , של המפתח.מישהו עם גרסא אחרת שעובד לו בלי בעיות ?
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים בנתיים גם עם המכשיר שלי יש בעיות..לפעמים המחשב גם לא מזהה את האייפוד ולפעמים האייפוד נתקע לכמה שניות ומגיב לאט !מה שאני רוצה להוסיף זה שהבטריה לא מחזיקה מעל שעה !!! לא יודע אם זה בגלל העדכון או לא, אבל גם לפני זה היא החזיקה לא הרבהמעבר לזה ..
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אם היית קורה בעיון "ידע" יבואנית אפל קנתה את הזכויות על התוכנה ותשחרר אותה ברוב...והגיע הזמן לנעול פה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.