עבור לתוכן

מתי הכי משתלם לקנות מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, נניח תוך 5-6 חודשים גג.

המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, בתקציב של כ - 4000-5000 שח ללא מסך.

אני אשמח לשמוע את דעותיכם בנוגע למתי יהיה הכי משתלם לקנות את המחשב - לדוגמא אני יודע שבקרוב ATI משיקה אתה הדור החדש של כרטיסי המסך שלה, מה שסביר להניח שיגרום לירידות משמעותיות במחיר כרטיסי המסך.

בנוסף אני מעוניין לדעת האם המחירים של מסכי LSD צפויים לרדת בקרוב, והאם כדאי לחשוב על מסך כזה בהנחה שיש לי משהו כמו 1300 שח להוציא עליו.

תודה מראש,

ליאור.

פורסם

מה שבטוח עד שתקנה המחירים ירדו פלאים

פורסם

כשיש אור ירוק בלבד.

במידה ואין רמזור, מסתכלים היטב לצדדים ורק אז קונים. :xyxthumbs:

פורסם

השאלה היא לא מתי, אלא מה.

תמיד יש חלקים שמשתלם לקנות וחלקים שלא.

אגב, מסכי LSD הם מסכים עם צבעים מעולים :anim-jjd:

פורסם
  • מחבר

בקשר למה אני קונה - הכל מלבד ציוד היקפי; מעבד, לוח, כרטיס מסך, זכרון, כונן קשיח, ספק, מארז.

אני יכול לקנות את המחשב עוד שבוע ואני יכול עוד 4 חודשים. בטוח אחת מהאופציות תהיה יותר משתלמת מהשנייה - השאלה שלי היא איזה מהן.

בקשר למסכי LCD - אני יודע שיש אחלה מסכי LCD כיום בשוק, השאלה היא מה 1300 שקל יכולים לקנות - מסך שיהיה מספיק איכותי למשחקים?

פורסם

אני אומר שתחכה.

פורסם

אני אומר שאף פעם לא משתלם....

אתה קונה היום מה שהוא חדש מחר או בעוד שובוע המחיר יורד ויוצא משהוא חדש יותר טוב באותו מחיר אז אתה מיתבאס.....

הכי מישתלם לקנות זה מתי שיהיה קשיים להוציא דברים חדשים... אבל לא נירא לי שנגיעה לזה תמיד עובדים על מה שהוא חדש

פורסם

אז ככה. פעם אנשים לא ממש התלהבו מה LCD. הם לא יכלו להראות בצורה טובה משחקים וסרטים. עכשיו הם השתפרו בגדול.

המחירים צפויים לעלות מכיוון כל הגידול בביקוש.. אני אומר תקנה משו טוב, משו שיחזיק לך גם אחרי המחשב הזה

ואל תתן לסוחר לעבוד עלייך! תקנה מסך כאשר המהירות עדכון (ms=אלפית השנייה) היא הקטנה ביותר. ממש לא כדאי לקנות מסך בעל יותר מ 16 ms

יום טוב ובהצלחה

פורסם
  • מחבר

עדיין לא קיבלתי תשובה עניינית לשאלות שלי.

בקשר למתי יותר משתלם לקנות מחשב - תחכה - עד מתי? (דצ' 07, למבינים).. אם מישהו יודע למשל מתי מתוכנן לצאת הדור החדש של ATI, וכמה זמן ייקח למחירים של כרטיסי ה - MID לרדת זה יכול להיות מידע מועיל.

בקשר למסך דק - אני שמח ששיתפת אותי בסוד שכדאי MS נמוך, אבל בכל זאת שאלתי על סכום מסויים - 1300 שקל, האם סכום כזה יכול לקנות לי מסך ברמה טובה למשחקים או לא?

פורסם

זמן - אל תחכה!!! אתה רוצה מחשב? תקנה מחשב! זה הזמן! גם אני עכשיו נמצא בהתהליך של קניית מחשב. קניתי את המחשב שלי (פנטיום 3 600 מגה הארטז) בשנת 2000 וכעבור 5 וחצי שנים הוא עובד ממש גרוע... עזוב את הדור החדש של ATI.... לא שווה לחכות.. אם אתה תחכה לזה אז אחרי כמה זמן זה התיישן ויהיה משו חדש אחר

מסך דק - 1300 שקל יספיקו אני מניח. וכן! זה אכן יהיה מסך טוב למשחקים. עצה ממני לך לחנות ותבחן את המסך. גם אם אתה מתכוון לקנות דקך האינטרנט תלך לסתם חנות לפני כדי לראות אם באמת שווה שחס וחלילה לא תדפק אח"כ

פורסם

אתה יודע שהתרד הזה בזבוז מוחלט?עוד 5-6 חודשים מי יודע מה יהיה....

שרוצים לקנות מחשב אז שואלים לא שואלים לעתיד,איש אינו יודע מה העתיד צופן לו :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים