פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר MEMORY- > CHANNEL # -> DUAL אוף זה לא בדיואל אני אבדוק מחר בביוס אם הדיואל מופעל
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים גם אצלי לא ויש לי אותו לוח כמו שלך אחי אני יביא לך תצלום של המדריך בחוברת שמקבלים עם הלוח ואז תדע איך זה יעבוד לך בדואל צ'נאל התמונה מראה לך איך להשים את הזיכרון שלך על מנת שהוא יפעיל את הדואל של הלוח שלך תמונה::
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר גם אצלי לא ויש לי אותו לוח כמו שלך אחי אני יביא לך תצלום של המדריך בחוברת שמקבלים עם הלוח ואז תדע איך זה יעבוד לך בדואל צ'נאל התמונה מראה לך איך להשים את הזיכרון שלך על מנת שהוא יפעיל את הדואל של הלוח שלך תמונה:: זאת אומרת שאני יכול לשים או בשני הכחולים או בשני השחורים נכון? אצלי כרגע זה בשני הכחולים...
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תקשיב אחי! אתה צריך לדעת אם הזיכרונות שלך הם דואלים וכמה מגה הרץ הם נגיד 512 ואם הם תומכים בכלל בלוח שלך אתה צריך אם אתה רוצה לקנות לדוגמא 512 דואלי אז אתה צריך לקנות שני סטיקים שהוא כל אחד הוא נגיד 333 מגה כך צריך שהיו בשני הסטיקים מבין ולמשל אתה לא יכול לשים אחד שהוא 166 ואחד שהו 333מגה הרץ מקווה שתבין אם לא תשאל שאלות אני פה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים WinInc.dll תקשיב מישהו שהוא לא אח של אף אחד בפורום פהאין לך מושג על מה אתה מדבר (וגם אין לך מושג איך לנסח את זה למשפט מובן)אל תטעה אנשים
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים תקשיב אחי! אתה צריך לדעת אם הזיכרונות שלך הם דואלים וכמה מגה הרץ הם נגיד 512 ואם הם תומכים בכלל בלוח שלך אתה צריך אם אתה רוצה לקנות לדוגמא 512 דואלי אז אתה צריך לקנות שני סטיקים שהוא כל אחד הוא נגיד 333 מגה כך צריך שהיו בשני הסטיקים מבין ולמשל אתה לא יכול לשים אחד שהוא 166 ואחד שהו 333מגה הרץ מקווה שתבין אם לא תשאל שאלות אני פה אני חייב להגיד שזאת אחת ההודעות הכי לא מובנות שראיתי בפורום
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר אוקי יש לי בעיה!יש לי שני סטיקים של OCZ...אני לא מצליח להפעיל אותם בדואל!לא מצאתי כלום בביוס..מישהו יכול לעזור לי אולי? תודהשמתי את הזכרונות על המקום הכחול
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים טוב אבל אתם מוכנים לא לרדת עליי בבקשהעכשיו יש לי שאלה ____________יש לך שתי סטיקים נכון כמה מגה הרץ יש בכל אחד?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אני לא מנסה לרדת עליךאני מנסה להגיד לך שתכתוב את ההודעות שלך יותר ברורככה אפשר לדעת מה אתה כותב
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים לא בסדר אחי אני לא כועס רק אני אומר שאני רוצה להסביר לו (מנסה לפחות....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.